Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Vejfesten
Mugge & Vejfesten billede

Dronningen
Jagtsæson
Avengers: Endgame
Rambo: Last Blood
Us
Ad Astra
Pokémin Detectiv...
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Fashion Victim

16. april 2010 af Helle Perrier

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Fashion Victim billede

Manden der myrdede Gianni Versace portræteret på film

I 1997 blev modeskaberen Gianni Versace dræbt af en ung mand i Miami, Florida. Et dødsfald, der sendte chockbølger gennem det fashionable miljø både i USA men også i resten af verden. Otte dage senere stormede politiet en husbåd i havnen, og fandt den unge Andrew Cunanan, der havde skudt sig selv, død.
Andrew Cunanan, der var på F.B.I's most wanted liste blev sat i forbindelse med, ikke bare mordet på Versace men også på fire andre personer. Fashion Victim er fortællingen om en forvirret ung mand, der blev morder.

Egentlig er Andrew Cunanan et succesfuldt menneske. Han har et overlegent intellekt og en forståelse for mode, der gør ham i stand til at sætte alle de prætentiøse fashionistas til vægs uden problemer. Andrew er smuk, elegant og charmerende og et hit ved enhver fest.
Under det polerede ydre lurer der dog et raseri uden lige, der til sidst munder ud i en række drab. Andrew er åbenlyst homoseksuel, og det er sandsynligvis gennem sin seksualitet og smukke ydre er i stand til at tiltrække sine ofre. Det sidste af hvilke er Versace.

Skæbnefortællinger er altid interessante og historier om seriemordere fænger grundlæggende altid. Fashion Victim har som udgangspunkt altså fat i to gode tråde, men det er trods alt et faktum at en god fortælling kan ødelægges af alle de forkerte virkemidler.
Amerika har bestemt haft sin del af seriemordere gennem tiderne, og der er derfor rigeligt at vælge mellem. Og historien omAndrew Cunanan er langt fra interessant nok til at retfærdiggøre en film, og der er da heller ingen tvivl om at havde han ikke myrdet modeskaberen Versace, var der næppe blevet ofret andet end sporadisk spalteplads på hans mord, selv om de var forfærdelige.
Fashion Victim er ganske enkelt ikke en god film. Det er et forsøg på at gøre en film interessant udelukkende ud fra den præmis, at det den portræterer skete i virkeligheden.
Såvel produktionsmæssigt som på det fortællemæssige plan er den en tarvelig film, der godt nok skildrer en begivenhed mange husker, men så er den desværre heller ikke længere.

Warner Home Video

Titel: Fashion Victim
Original Titel: Fashion Victim
Premieredato: 23. marts 2010
Instruktør: Ben Waller
Skuespillere: Jonathan Trent, Stacey Dash
Spilletid: 88 min.
Selskab: Warner Brothers, 2010
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Krigsfotografen
Rambo:Last Blood
Ad Astra
True Detective -...
A Dog's Way Home
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge HænderKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...