Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Finn & Jacob Vender Tilbage - på dvd!

6. juni 2005 af Morten Eriksen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Finn & Jacob Vender Tilbage - på dvd! billede

Tager man ”Finnsk Fjernsyn” og tilsætter Jacob Haugaard, så har man skabelonen til dette tv-show på 6 afsnit der for nylig har været vist på TV2.

”Finn og Jacob vender tilbage – på dvd!” er folkelig jysk landsbyhumor! De er begge talentfulde komikere og de supplerer hinanden rigtig godt. Timingen er stadig god og de afleverer deres replikker uden at det virker indstuderet. Det er passende at materialet er fordelt ligeligt mellem Jacob og Finn, i stedet for at man får en overdosis Finn! Jacob er et naturtalent. Komikken falder ham så let, mens Finn skal arbejde mere for sagen. Det klæder ham derfor godt at være sammen med Jacob. Det falder naturligt at Jacob styrer showet som den kloge og bederevidende, mens Finn er den kiksede.

Som de også giver udtryk for i optagelserne bag kameraet, så røg de fluks tilbage i rollerne med det samme. Det er altså de gode gamle Finn og Jacob vi har med at gøre her, og man trækker da på smilebåndet igennem indholdet på dvd’en, men det er et uomgåeligt faktum, at der er sket meget siden sidst og indholdet er ikke helt så raffineret som man kunne forvente! Programserien på dvd’en føles til tider meget lang, da recepten er den samme hele vejen igennem: optagelser i studiet med publikum afbrudt af små sketches! Det er altid herligt at se en storsmilende Jacob klædt ud som blondine, og der er mange af sketchene der fungerer godt. Der er f.eks. en sketch hvor Finn hele tiden springer Jacob over i køen i ISO og hvor Jacob på parkeringspladsen til sidst tromler Finns bil over med en monster truck! De enkelte afsnit er kædet sammen med små optagelser hvor vi ser de to komikere fra de ligger i sengen på hotelværelset til de står op og skal have morgenmad inden de drager videre på deres turné. Indholdet er instrueret af den ene halvdel af John & Aage, Morten Lorentzen!

Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard startede deres samarbejde i 1984 med deres portrættering af to buskontrollører. Ordet ”Jadak’” blev fasttømret i folks bevidsthed, da de altid sagde ”Jadak” når de tjekkede folks billetter. Deres jyske humor ramte plet og i 1988 gik de to til filmen og indspillede ”Jydekompagniet” om to wanna-be detektiver. Filmens store succes gjorde at de vendte tilbage året efter med efterfølgeren ”Jydekompagniet 3”! Senere fik de kult-status i TV reklamerne for Tuborg Squash. Efter Squash reklamerne gik de hver til sit.

Jacob stillede op som løsgænger til folketingsvalget i 1994 og blev til alles forbavselse (inkluderet hans egen) valgt! Han har sideløbende haft en pæn karriere som musiker og hittede stort med nummeret ”Hammer Hammer Fedt”.

Finn lavede stort opsatte shows som ”Musik og Fis” med Jette Torp, ”Mig og Elvis” og så senest tv-programmerne ”Finnsk Fjernsyn”.

DVD specifikationer:

Menuerne er enkle og man kan vælge imellem at se det hele eller vælge et enkelt kapitel. Alt er i 16:9 (1.85:1) Dolby Digital stereo. Programmet er ikke tekstet.

”Jydekompagniet” og ”Jydekompagniet 3” er begge tilgængelige på dvd. De to film er det bedste de to har lavet sammen! Her er pengene givet godt ud, mens jeg ikke rigtigt ved hvad man skal med ”Finn & Jacob vender tilbage...” dvd’en på længere sigt!

Deres turné sammen starter den 1. september 2005 og varer indtil jul!

DVDen er venligst stillet til rådighed af
CMC

Titel: Finn & Jacob Vender Tilbage - på dvd!
Original Titel: Finn & Jacob Vender Tilbage - på dvd!
Premieredato: 30. maj 2005
Instruktør: Morten Lorentzen
Skuespillere: Jacob Haugaard, Finn Nørbygård
Spilletid: 158 min.
Selskab: Skandinavisk Filmkompagni, CMC Entertainment 2005
Genre: Humor
De to komikere i studiet.
De to komikere i studiet.
"To ristede og to brød"
"To ristede og to brød"
Komikerparret anno 1984! Jadak!
Komikerparret anno 1984! Jadak!


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...