Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Hitch

11. marts 2005 af Lise Aakjær

4 stjerner Skriv en kommentar

Hitch billede

"Hitch" er slang for at smede to mennesker sammen, og det har date-doktoren Alex ’Hitch’ Hitchens specialiseret sig i. Men gode råd er dyre, da eksperten selv rammes af en alvorlig forelskelse.

Enhver kvinde kan erobres, hvis manden spiller sine kort rigtigt. Det er Hitch (Will Smith) levende bevis på.

Han er nemlig kærlighedskonsulent eller "datedoktor", som han kalder sig selv, med speciale i at forvandle tilsyneladende umage par til det perfekte match. Et par tricks, tips og iscenesatte begivenheder - og så er der jackpot selv for den almindelige mand.

Forretningen kører som smurt for Alex Hitch. Han kender alle scoretricks i bogen, og han lærer dem fra sig med stor succes. Men nu står han overfor sit livs to største prøvelser:

1) At få den tjekkede overklassepige Allegra (Amber Valetta) til at falde for den overvægtige og klodsede revisor Albert (Kevin James).

2) At leve efter sine egne kærlighedsregler, da han forelsker sig i den smukke sladderbladsjournalist Sara (Eva Mendes), der har afskrevet alle mænd som svin. Kan han kontrollere sine følelser, når det kommer til den ægte kærlighed?

Jobbet som matchmaker er en yderst indbringende forretning og foregår naturligvis undercover. Så Sara sætter sig for at afsløre vandrehistorien om kærlighedsdoktoren i New York intetanende om, at han er selv samme mand, hvis tricks hun er udsat for, og hvad værre er, som hun er ved at forelske sig hovedkulds i. Når man som både Sara og Hitch har gjort kærligheden til sin karriere, er den store kærlighed lig store problemer.

Hitch er en traditionel romantisk komedie, der går efter den velkendte amerikanske opskrift. Derfor er filmen af og til så forudsigelig, at det bliver irriterende langtrukket. Vi ved udmærket godt, at en film som denne ikke slutter ulykkeligt.
Kan man acceptere dette som præmis, inden man sætter sig til rette i biografsædet, så er man godt underholdt af denne dybsindige falde-på-halen-komedie om kærlighedslivet i New York blandt de unge, rige og meget meget smarte.

Filmen er et glasbillede af designertøj, designerbiler, designerboliger, designermad og designerlivsstile. Og det er uden tvivl en lækker verden at kigge på og forsvinde ind i.

Kevin James, som er kendt fra tv-serien "Kongen af Queens", gør det super godt i sin spillefilmsdebut som den kiksede Albert. Scenerne med ham og den karismatiske Fresh Prince Will Smith med det store komiske talent hører til filmens absolut bedste og sjoveste.

På trods af det forudsigelige og lidt for velkendte får Hitch gang på gang smilet frem. Humøret er højt i denne scorefilm om den svære kærlighed, der selvfølgelig nok skal lykkes.
Blandingen af underholdning, sjov og sentimentalitet fungerer fint, og Hitch er en letfordøjelig film af middelgod standard indenfor sin genre. Kan anbefales især hvis man ikke som jeg lider under at have set alt for mange af slagsen.
Men lad os alligevel håbe, at dette ikke er Will Smiths sidste romantiske komedie - eller den bedste.

Titel: Hitch
Original Titel: Hitch
Premieredato: 11. marts 2005
Instruktør: Andy Tennant
Skuespillere: Will Smith, Eva Mendes, Kevin James, Amber Valletta, Julie Ann Emery, Robinne Lee, Nathan Lee Graham
Spilletid: 117 min.
Selskab: Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment, Buena Vista International, 2005
Genre: Humor
Link: http://www.sonypictures.com/movies/hitch/
Datedoktor Alex Hitchens (Will Smith) lærer kærlighedens regler fra sig. Her til den klumsede revisor Albert (Kevin James).
Datedoktor Alex Hitchens (Will Smith) lærer kærlighedens regler fra sig. Her til den klumsede revisor Albert (Kevin James).
Så skete det for også for datedoktoren. Han forelsker sig i sladderbladsjournalisten Sara (Eva Mendes).
Så skete det for også for datedoktoren. Han forelsker sig i sladderbladsjournalisten Sara (Eva Mendes).


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...