Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

How To Lose A Guy In 10 Days (DVD)

3. februar 2004 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

How To Lose A Guy In 10 Days (DVD) billede

Den ene skriver en artikel om at miste en fyr på 10 dage, den anden skal for at avancere, finde en kæreste på 10 dage. Ikke helt tilfældigt mødes de to i noget der synes at være helt umuligt.

Benjamin “Ben” Barry (Matthew McConaughey) er the smartass ungkarl, sælger for alkoholiske drikke og sportsudstyr, for det gigantiske Warren, og den typiske drengerøv, der godt vil prøve kræfter med noget størrere. Firmaet for en ny kunde, De Lauer, diamantfirma, der besidder ca. 70 % af markedet, men da to af Warren´s darlings, har fået opgaven. Ben lader sig ikke gå på, og med en en selvtillid der skraber imod skyerne sammen med firmamonumentet mener at være manden for denne opgave.
Samtidig i et andet højhus i samme by (New York) hvor Andie Anderson (Kate Hudson) har en fast klumme i det hurtigtvoksende dameblad Composure, hvor hun rådgiver læserne om dagligdags problemer, har en brændende lyst om at skrive om religion, verdens brændpunkter. Gennem et lidt utraditionelt redaktionsmøde, hvor en af hendes veninder Judy (Michael Michele) har mistet sin kæreste fordi hun tilsyneladende gør alt galt, for Andie pludselig idéen til at skrive en dagbog om hvordan man mister en fyr. Hendes redaktør, den noget kontante Lana Jong (Bebe Neuwirth) giver hende løftet om at efter denne artikel, hvis det bliver en succes, får hun fri råderum til at skrive. Artiklens overskrift; how to lose a guy in 10 days. På trappen ned møder Lana, Andie og hendes veninder de to darlings fra Warren, og Lana fortæller om Andies idé.
Ben møder op på en fancy bar sammen med chefen Warren og de to luksussælgere. Chefen er mest opsat på følge sit udgangspunkt, men Ben´s iver får omvendt chefen og de to kvinder, da Ben mener at kunne sælge til hvem som helst, og at alle kvinder vil falde for hans charme. Helt tilfældigt er Andie dukket op sammen med hendes veninder. Den ene af Warrens kæledækker opdager hende, og en straks vågner den skumle plan, at hvos Ben kan gøre en pige forelsket i ham på 10 dage, og tage hende med til De Lauers store fest, så indviliger de i at opgaven er hans. Hun peger selvfølgelig Andie ud.
Ben går starks igang, og Andie “falder“ for hans charme. Men langsomt opdager han at Andie har andre sider. Komedien er startet. Og den store prøvetid er begyndt. 10 dage kan vare en evighed...

En let komedie af Donald Petrie, som også stod bag film som “Grumpy Old Men” og Agent Catwalk, har skruet en rigtig pussenusser film sammen, der er pussenusset hele vejen igennem, og har bragt en god konstellation i Kate Hudson (datter af Goldie Hawn) og Matthew McConaughey, der begge styrer komedien stilsikkert igennem alle rædslerne. Kate Hudson har medvirket i film som “Almost Famous”, og to film der er på vej her i 2004. Matthew McConaughey er set i film som “Thirteen Conversations About One Thing”, “A Time to Kill” m.fl.
En rigtig nuserkomedie, og som CBS-TV har udråbt som “den ultimative pigefilm for fyre”.

Ekstra bonusmateriale til filmen er diverse fraklippede scener, komentar fra instruktøren henover selve filmen. Desuden selve iscenesættelsen, vejen til den perfekte film, samt diverse interviews, der giver et grundlæggende billede af filmens tilblivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: How To Lose A Guy In 10 Days
Original Titel: How To Lose A Guy In 10 Days
Premieredato: 11. december 2003
Instruktør: Donald Petrie
Skuespillere: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Kathryn Hahn, Annie Parisse, Adam Goldberg, Bebe Neuwirth
Spilletid: 116 min.
Selskab: Paramount/2002
Genre: Humor
Link: http://www.paramount.com
Andie ig hendes to veninder lægger frygtelige planer
Andie ig hendes to veninder lægger frygtelige planer
Mødet i den hypede bar, hvor ben prøver at overbevise Warren, mens hans to kattekillinger prøver at finde en udvej...
Mødet i den hypede bar, hvor ben prøver at overbevise Warren, mens hans to kattekillinger prøver at finde en udvej...
Den lettere frustreret Ben og den indignerede Andie, der næsten er flyttet ind hos Ben efter 2 dage...
Den lettere frustreret Ben og den indignerede Andie, der næsten er flyttet ind hos Ben efter 2 dage...


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...