Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Hulken - Uhyret Vender Tilbage (DVD)

26. december 2003 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Hulken - Uhyret Vender Tilbage (DVD) billede

Hulken i sit naturlige element, som tegnefilm i en den ægte amerikanske tradition, som den blev ført fra Marvelstudierne i USA.

Denne dvd indeholder tre tegnefilm, hvoraf den første “Uhyret Vender Tilbage”, er det trofaste tema omkring Dr. Bruce Banner og hans iltre og bekostelige temperament, der forvandler ham til et grønt kæmpemonster af Arnold Schwarsenggerske dimesioner af en spændt overkrop, og med den konsekvente replik “Hulken er vred, Hulken ødelægger”, er militæret nødsaget til at dæmpe gemytterne. Deres evendelige jagt, ført af general Ross, har ledt dem ud i det amerikanske no-land, hvor de har opdaget at en stor mængde strøm bliver tappet. Bruce prøver forgæves at omforme sin gammastråling, der i sin tid gjorde hans dna til en muterbar skabning, så han kan forblive Bruce Banner og kun Bruce Banner. Generalen har sine problemer, da hans datter, som også har været kollega til Bruce og nære store følelser for ham, gør sit til at omvende faren. Men Ross og militæret opdager kilden og finder Bruce gemt bag en størrere klippemasse. Doktoren bliver igen grøn af vrede, og må flygte, men flere af interesseret i Hulkens kæmpe kræfter, en styg og smittet skabning, kaldet lederen er på sporet.
I den anden historie “Råstyrke” kommer Bruce the Hulk ud for en sjælden stærk modstander. Endnu engang er militæret alias general Ross ved at spore sig ind. Bruce møder en fyr, som er driftleder ved et atomkraftværk, som Bruce engang var med til at opføre. De bliver venner, og driftlederen hjælper Bruce med at komme ind i atomkraftværket, hvor doktoren kan gøre endnu et forsøg på at nulstille sin dna til et normal menneske. Men de bliver opdaget I selve forsøget, og under forvirringen rammes driftslederen af en højeksplosiv strømførsel, og forvandler sig til Zzzazk, en farlig skabning af 100 % elektroenergi. Og kampen begynder, da uhyret ikke indeholder så meget positiv energi...
I den sidste tegnefilm “Iron Man Giver En Næve af Stål”, søger Buce hjælp hos forretningsmanden Tony Strak og hans Stark Enterprise, men Ross som også har et samarbejde med Stark, opdager at en af Bruce venner Rick er i firmaet, og fatter mistanke. Dennegang sætter militæret alt ind for en endelig destruktion af Hulken, med en hær af automatiseret hulkjægerrobotter.

Tegneseriestillingen er den gamle, men der er mere bevægelse i forhold til den første der blev lanceret tilbage i 1966, og som er med i bonusmateriale. Der var det stortset kun munden der bevægede sig, her er diverse effekter også lagt ind, som eksplosioner, hvilket giver den et meget kitchet præg, men også for den til at fungere som et stilstudie, og samtidig stadig være seværdig for nye tegnefilmsfreaks. Replikkerne er tiltider ganske underfundige, og selvom historien er skåret i det samme stykke træ, så er der alligevel nye aspekter at hente i hver film.
Det har været vigtige for diverse instruktører på prjoektet at adoptere tingene direkte fra Jack Kirbys berømte tegneserie. Peter david der er forfatter bag tidligere Marvel udgivelser, magasinform som film, blandt andet Spiderman og X-factory, står også bag disse historier, og har desuden medvirket på manuskriptsiden til Ang Lees Hulk film, der havde premiere i år. Der er en del baggrundmateriale på bonusmaterialet.
Desuden kan man få dansk tale, eller nøjedes med danske undertekster.
Et godt sted at begynde for inkarnerede Hulkfans.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Hulken - Uhyret Vender Tilbage
Original Titel: The Incredible Hulk
Premieredato: 12. marts 2003
Instruktør: Rich Trueblood, Peter David, Ernesto Lopez
Skuespillere:
Spilletid: 83 min.
Selskab: Buena Vista/1996
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.marvel.com


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...