Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Intermission

3. juli 2004 af Louise Freja Josephine

5 stjerner Skriv en kommentar

Intermission billede

Intermission har alt, hvad hjertet kan begære: Spænding, humor, kærlighed og irsk charme. At se Intermission er som at parre oplevelsen man havde da man så Trainspotting med My name is Joe.

Intermission slår sine folder i et loaklområde, hvor den lokale pub er samlingsted for byens beboere. John (Cillian Murphy) slår op med sin kæreste Deirdre (Kelly Mcdonald), for at sætte hendes kærlighed prøve. Hans plan virker ikke efter hensigten, for Deirdre finder hurtigt en ny kæreste, hvilket efterlader John bitter og ensom.
Deirdre finder sammen med den ældre, gifte bankmand Sam (Michael McElhatton), som derfor forlader sin kone Noeleen (Deirdre O’Kane). Noeleen har på grund af sine hjertesorger brug for at føle sig attraktiv igen og tager derfor i byen med sin veninde. Til et usselt enkebal møder de John (hvis kæreste nu er sammen med Noeleens mand) og Oscar (David Wilmot), som finder sammen med Noeleen og sød musik opstår, indtil Noeleens seksuelle lyster næsten tager livet af Oscar.
Deirdres søster Sally (Shirley Henderson) har også kærestesorger, efter at være blevet efterladt med mindet om en lort på sit bryst fra sin sidste kæreste. Desuden har Sally et stadigt voksende overskæg, der ikke gør hendes chancer hos mændene bedre.
Lehiff (Colin Farrel), som er kendt kriminel området, brygger på en skummel plan om at få overtalt John til at røve den bank Sam arbejder i og alt imens er den hårdkogte, selvhøjtidelige betjent Jerry (Colm Meaney) er ved at blive stjerne i en overset journalists dokumentarfilm om Jerrys farlige hverdag blandt narkomaner og afskum.

Skuespillet er gennemført og overbevisende, så man ikke er i tvivl om, hvem man holder med og hvem man hader. Eksempelvis spiller Colin Farrel overbevisende i rollen som den småpsykopatiske kriminelle fyr, der ikke kan styre sit temperament og som ikke kan bryde ud af sit mønster som lokalområdets problembarn. Han har Colm Meaney, der som sædvanligt spiller upåklageligt i rollen som betjent og han giver den så overbevisende, som den ulideligt usympatiske Jerry, at man har lyst til at slå ham!

Intermission er virkelig morsom og hjertevarm film. Da den sluttede, sad jeg og ønskede, at den varede bare 20 minutter mere. Man er hele vejen igennem underholdt og rørt af denne sammenblanding af tragik og komedie. Det er en sød film, der igennem de underligste forviklinger kæder filmen sammen til at være godt fortalt og værdig at fortælle.

Filmen får mine varmeste anbefalinger

Filmen er venligst stillet til rådighed af www.scanbox.dk

Titel: Intermission
Original Titel: Intermission
Premieredato: 28. juni 2004
Instruktør: John Crowley
Skuespillere: Colin Farrel, Cillian Murphy, Kelly Mcdonald, Deirdre O’Kane, Michael McElhatton, Deirdre O’Kane, Colm Meaney, David Wilmot
Spilletid: 102 min.
Selskab: Buena Vista International, 2003
Genre: Action
Søde, behårede Sally
Søde, behårede Sally
Colin Farrel som "bad guy"
Colin Farrel som "bad guy"


banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...