Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Jackass 2.5 Uncut

26. april 2008 af Kristian Jensen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Jackass 2.5 Uncut billede

Gutterne fra Jackass burde have stoppet mens legen var god…

Da Knoxville, Margera og Steve-O i sin tid filmede deres anden Jackass film fra 2006, blev der optaget mange flere stunts, end der blev plads til i den endelige film. Stuntene blev droppet fordi de enten var for fjollede eller simpelthen ikke virkede efter hensigten. De fraklippede scener blev hurtigt lagt på en støvet filmhylde hos Paramount studierne, indtil en smart producent kom på den ide at lave endnu en Jackass film ud af de slettede scener. Producenten har uden tvivl tænkt projektet som lettjente penge, i og med at der ikke skulle optages yderligere, og at det bare var et spørgsmål om at flette bidderne sammen til en film. Men måske skulle producenten have ladet ideen ligge, for resultatet, med titlen ”Jackass 2.5”, er et skinnende eksempel på Hollywoods værste side, der består at pengeglade magthavere, der er fuldstændig ligeglad med kvaliteten af deres produkt, så længe der er penge i lortet.
Man ser tydeligt, hvorfor man valgte at klippe scenerne fra ”Jackass 2”, da de simpelthen ikke er sjove. Filmen roder rundt i diverse fjollede optrind, der alle har det til fælles at de enten er dårligt filmede, ikke er sjove eller begge dele. Det undrer mig, at man har valgt at lave en ny film, i stedet for at bruge optagelserne som ekstramateriale til den originale film. Faktisk bliver jeg en smule harm over, at man tillader sig at tage penge for noget, der som sådan ikke har nogen eksistensberettigelse som film. Det er forbandet tydeligt at man lige skulle malke et uddødt varemærke for de sidste gyldne dråber, inden det endeligt bliver lagt i graven.
Efter at have set ”Jackass 2.5” sad jeg tilbage med følelsen af at være blevet taget godt og grundigt ved næsen, og jeg sværger at jeg kunne høre en ækel Hollywood-producent grine hele vejen hen til banken – fy for den!
Jeg kunne rigtig godt lide de vanvittige udskejelser i de to første film i serien, men efter at have set ”Jackass 2.5” må jeg indrømme at min respekt for Knoxville og co. kan ligge på et meget lille sted. Normalt er jeg meget positiv overfor den gigantiske filmmaskine i Hollywood, der gang på gang formår at skabe blankpoleret underholdning til masserne, men medaljen har også en pengegrisk bagside, hvilket ”Jackass 2.5” er et glimrende eksempel på.

Ekstramateriale

Bonusmaterialet består at endnu flere slettede scener, der ligesom filmen heller ikke er særlig sjove, samt et fotogalleri. Der er også blevet plads til en film om tilblivelsen af det videospil, der bygger på ”Jackass” filmene.
Bonusmaterialet er, med undtagelse af filmen om videospillet, ikke særlig spændende. Ligesom filmen burde bonusmaterialet have ligget på dvd-udgivelsen af ”Jackass 2” og ikke på en selvstændig skive.
2 on-z stjerner til ekstramaterialet

Filmen er tekstet på: Dansk, fransk, tysk, engelsk, italiensk, svensk, norsk, finsk, hollandsk og engelsk for hørehæmmede.
Lyden er i Dolby Digital 2.0
Billedet er i 1.78:1 Anamorfisk Widescreen 16:9

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: Jackass 2.5 Uncut
Original Titel: Jackass 2.5
Premieredato: 8. april 2008
Instruktør: Jeff Tremaine
Skuespillere: Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Wee Man, Preston Lacy, Dave England, Ehren Mcghehey
Spilletid: 64 min.
Selskab: Paramount Pictures 2007/Paramount Home Intertainment I/S 2008
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...