Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

John Wick 3:Parabellum

16. maj 2019 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

John Wick 3:Parabellum  billede

“John Wick 3:Parabellum” er fede koreograferede og vilde actionscener med en Keanu Reeves atter i topform.

John Wick blev tilbage i 2014 et overraskende hit. Den fokuserede for en masse stuntssekvenser, actionscener og et hævnmotiv. Dette har ført det yderligere to film om manden, hvis hundehvalp blev dræbt for øjnene af ham – og så brød helvede løs!

John Wick er tilbage
Vi befinder os kun få minutter efter afslutningen af den anden film. John Wick ( Keanu Reeves) er endnu engang på flugt og har en lejemorderdusør på svulmende 14 millioner dollars. Derfor er han jagtet af farlige lejemordere. Efter at have dræbt et medlem af ”The High Table” organisationen er John Wick nu udstødt, og må nu finde nye alliancer.

Keanu Reeves er imponerende god
Som altid er den charmerende Keanu Reeves tilbage i rollen som John Wick. Han er kendt som at være en af den sødeste mænd i Hollywood. Men dette stopper ham ikke for at være total badass i denne franchise. Det er imponerede at tænke over, da han for længst er over 50 år, men stadig kan medvirke i alle actions sekvenserne. Selvom hans stuntdouble højt sandsynligt tager meget af læsset. I denne film får han fin hjælp fra Halle Berry som den seje Sofia. Hun har to malinoishunde, der ligner søde vovser, men sagtens kan være med i alle kampscenerne. De fungerer godt i scenerne, hvor ét skud ikke er nok for at dræbe et andet menneske.

Actionssekvenser og stunt på højt plan
Ligesom de andre John Wick film skal man ikke forvente det største plot. Der er sådan set heller ikke noget. Vi får introduceret nogle flere regler og konsekvenserne, når man bryder dem. Man ser dog filmen på grund af de vilde actionscener. Man kan tydeligvis se, det er en stuntperson, som står bag filmen. Der er lange koreograferede kampscener – næsten som at se dans udfolde sig. Men det er visuelt rigtig flot og godt udført. Der bliver også fundet nye og kreative metoder at slå sin fjende ihjel på, hvilket er utrolig sjovt og underholdende.

”John Wick 3: Parabellum” er koregraferede actionsekvenser og topunderholdning på højt plan. Keanu Reeves er naturligvis stadig god i rollen som John Wick, men grundet et tyndt manuskript, har han heller ikke meget andet end kampscener at arbejde med. Man kommer bestemt ikke til at kede sig i de 2 timer.

Titel: John Wick 3: Parabellum
Original Titel: John Wick: Chapter 3 – Parabellum
Premieredato: 16. maj 2019
Instruktør: Chad Stahelski
Skuespillere: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Anjelica Huston, Ian McShane
Spilletid: 130 min.
Selskab: Thunder Road Pictures, Nordisk Film, 2019
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...