Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Kæledyrenes hemmelige liv

4. august 2016 af Malene Straarup

4 stjerner Skriv en kommentar

Kæledyrenes hemmelige liv billede

Kæledyrenes hemmelige liv er en charmerende og hyggelig feel-good film som hele familien og alle dyre-elskere vil nyde.

Max (Anders Matthesen) har en vidunderlig tilværelse sammen med hans ejer Katie (Neel Rønholt). Men en dag forbarmer hun sig over ejerløse Duke (Amin Jensen) og tager ham med hjem til Max store forskrækkelse. På en gåtur får de forvildet sig væk fra deres lufter, og ender i kloakken hos den onde kanin Snefnug (Mick Øgendahl og alle hans udskyllede dyrevenner. Max og Duke må nu arbejde sammen for at nå hjem til Katie og samtidigt sætter nabohunden Glitter (Christiane Schaumburg-Müller) en redningsaktion i gang for at få dem sikkert hjem.

Filmen er har en rigtig fin opbygning. Den starter med at man ser alle kæledyrene i deres vante omgivelser, hvor man som kæledyrsejer selv sidder og klukker over de genkendelige og små-sære opførsler fra dyrene. Herefter starter eventyret, hvor de oplever en masse modgang, og til sidst har selvfølgelig lært en vigtig lektie. Der er dog nogle sekvenser i filmen der vil være en smule uhyggelige for de små seere.

Holdet bag Kæledyrenes hemmelige liv er de samme der har lavet Grusomme mig (2010) og Minions (2015) filmene, og man genkender den børnevenlige og lettere fjollede humor. Filmen er spækket med jokes og gags der vil få de yngste til at elske alle 90 af filmen. Humoren er dog også meget ”safe” og er selvfølgelig tiltænkt et yngre publikum, men det gjorde desværre at den også var noget forudsigelig og tam.
Til det mere voksne publikum kan man glæde sig til også at se den på engelsk med stemmer fra Louis CK, Kevin Hart, Dana Carvey, Jenny Slateog mange andre.

Traileren til denne film blev ret hypet og den var også virkelig vellykket, selvom den ikke røber noget om plottet. Så hvis man nød traileren og fik lyst til at se den efterfølgende burde man bestemt give filmen en chance også.

Animationen er helt i top! De meget forskellige dyrevenner er utrolig flot lavet og livagtige med hver deres personlighed og udseende. Farverne er skønne at se på og viser New York fra sin bedste side.

Man må sige at historien ligger lige lovligt tæt op ad Toy Story (1995). Hovedpersonen skal også her pludselig deles om sin ejers opmærksomhed og ender med at skulle kæmpe sin vej hjem igen, og det er endnu en ”hvad hvis (et eller andet) havde følelser?” I dette tilfælde kæledyr, og hvad de laver og siger når vi ikke er hjemme.

Kæledyrenes hemmelig liv indeholder mere fjollet humor end den har noget på hjerte, og vil derfor nok være et større hit hos børnene end det voksne publikum. Men den rummer også fantastisk smuk animation og ejer en charme og stor kærlighed til kæledyr og deres forskellige personligheder. Den appellerer derfor til rigtig mange, og vil nok blive et af sommerens største hits.

Titel: Kæledyrenes hemmelige liv
Original Titel: The Secret Life of Pets
Premieredato: 4. august 2016
Instruktør: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Skuespillere: Anders Matthesen, Christiane Schaumburg-Müller, Amin Jensen, Mick Øgendahl, Trine Dyrholm, Uffe Holm, Neel Rønholt, Jacob Haugaard, Søren Fauli
Spilletid: 90 min.
Selskab: Universal Pictures, Illumination Entertainment, Dentsu
Genre: Familie , Humor
Link: http://www.thesecretlifeofpets.com





banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...