Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Kærlighed i New York

3. marts 2011 af Julie Klausen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Kærlighed i New York billede

En kedelig film, der på ingen måde formår at fange et publikum.

"Kærlighed i New York" omhandler en række unge mennesker, der alle forsøger at finde den store kærlighed, det fede job, og ikke mindst en mening med livet. Heriblandt er Sam Wexler, der bliver opsøgt af en dreng, der ikke aner hvor gammel han er, men som i høj grad vender op og ned på hans liv. Filmen kommer omkring en række forskellige livsanskuelser og karakterer, og beviser hvordan alle kan tynges af samme problemer.

Udover mangel på handling, mangel på baggrundsmusik, mangel på stemning og mangel på følelse mangler denne film i den grad også evne til at fange sit publikum. En god film starter med at fange sit publikum med det samme. Det kan være med en problemstilling, en præsentation af filmens tema, eller måske bare ved at kaste en masse gåder ud til publikum. Intet af dette sker i ”Kærlighed i New York”. Rent faktisk går der lang tid før man fanger skyggen af en sammenhæng eller pointe med noget af det der foregår på skærmen. Det kan til forveksling minde lidt om når man overser eller overhører to i et tog, sidde og snakke om Ulla og Steffen, og du kunne ikke være mere ligeglad med historien, lige indtil Ulla for 6. gang bliver nævnt og din interesse udelukkende vækkes for at finde ud af "hvem helved' er Ulla?!". ”Kærlighed i New York” formår foruroligende nok at genskabe den præcise følelse. Kort sagt, historien bliver kedelig, idet du aldrig helt forstod hvad den drejede sig om.

Udover filmens allerede nævnte mangler, er skuespillerholdet heller ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Josh Radnor, der ellers plejer at blive hyldet for hans morsomme rolle som ”Ted” i ”How I Met Your Mother”, bidrager med absolut intet til denne film. Hans egen karakter er indholdsløs, kedelig og ensformig, ligesom stort set hele resten af castet. Selv Malin Åkerman, der ellers plejer at være om ikke andet, så morsom, i sine film, formår heller ikke at levere nogen mindeværdig præstation.

Beklageligvis er der ikke meget positivt at sige om denne film, og dette resulterer desværre i, at filmen må nøjes med én enkelt stjerne herfra.
PAN Vision.

Titel: Kærlighed i New York
Original Titel: Happythankyoumoreplease
Premieredato: 15. februar 2011
Instruktør: Josh Radnor
Skuespillere: Malin Akerman, Michael Algieri, Bram Barouh, Josh Radnor, Kate Mara, Richard Jenkins, Zoe Kazan.
Spilletid: 100 min.
Selskab: Paper Street Films, Tom Sawyer Entertainment, 2010
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...