Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Knockaround Guys

26. juni 2003 af Gert Sørensen

1 stjerner Skriv en kommentar

Knockaround Guys billede

En stribe af nye og gamle stjerner stiller op i dette mafia film. Men er navne som Dennis Hopper, John Malcovich og Vin Diesel nok til at holde denne film oven vande?

Svaret må desværre være nej, det kan de ikke. The Knockaround Guys er fire venner, Matty Chains (Barry Pepper) er søn af mafiabossen Benny Chains (Dennis Hopper), hvilket resultere i at ingen firmaer vil give ham en chance for at få et job da de frygter at han senere vil afpresse dem. Hans far og onkel (John Malkovich) bruger Matty som en buddreng, og kun til små opgaver. Det lykkes alligevel Matty at overtale dem til at give man en chancer for at bevise at han kan klare det. Sammen med sine venner planlægger han en simple pengetransport, der naturligvis går i vasken. Johnny Marples (Seth Green) klokker i det og pengene bliver fundet af den lokale sherif. Nu er det op til Benny, Johnny og deres to venner (Vin Diesel og Andrew Davioli) at skaffe pengene tilbage før Benny Chains bliver træt af dem og de alle bliver dræbt.

Knockaround Guys kan ellers præsentere en imponerende liste af skuespillerer: Dennis Hopper, John Malkovic, Vin Diesel, Seth Green, og Barry Pepper og historien er som også god nok. Desværre er manuskriptet utroligt dårlig, og der er ikke noget man kan se igennem fingrene med for det virker for underligt nogle af de ting man gør. F.eks. smadre man normalt ikke sine egne ting hvis man bliver snydt for betaling, det virker så underligt og der er masser af samme slags underlige handlinger. Filmens historie er ellers god nok men den kommer aldrig rigtig i gang, den tripper lidt rundt og så slutter den. Man får intet forhold til nogen af personerne og det gør filmen kedelig og uinteressant

Udover den underlige handling, spiller alle skuespillerne ganske udmærket, Vin Diesel har overtaget Sylvester Stallones roller som muskel mand, og er da også ganske udmærket. John Malokvic er lettere irriterende som mafia bossens højre hånd, han har nogle tåbelige dialoger og det falder til jorden meget af det han siger.

Berry Pepper og Seth Green gør det fortræffeligt som stik-i-rend drenge men manuskriptet er helelr ikke for god ved dem, men de gør hvad de kan med det de har fået, og de er helt klart lyspunkterne i denne eller halv dårlige mafia film.

DVD ekstra materialet, er ikke eksisterende. Faktisk er der intet ekstra materiale overhovedet. Derfor får ekstra materialet 0 stjerner og det trækker ikke op for denne DVD-udgivelse.Filmen får 1 stjerne, for en forspildt chance.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Knockaround Guys
Original Titel: Knockaround Guys
Premieredato: 10. juni 2003
Instruktør: Brian Koppelman, David Levien
Skuespillere: Barry Pepper, Andrew Davioli, Seth Green, Vin Diesel, John Malkovich, Dennis Hopper
Spilletid: 88 min.
Selskab: New Line Cinema & SF Film
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...