Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Kong: Skull Island (4K Ultra HD)

19. august 2017 af Jesper Poulsen

6 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Kong: Skull Island (4K Ultra HD) billede

Kæmpeaben er retur i et helt nyt eventyr, som ikke linker sig til nogen af de mange forgængere. Hurra for den fri tænkning, som i sjældne tilfælde overrasker og sejrer. Dette er netop et af de sjældne tilfælde!

Alle filmelskere kender King Kong. Lavet og fortolket hele syv gange til det store lærred, og senest med Ringenes Herre-instruktør Peter Jackson bag roret i et afsindigt actionpumpet brag fra 2005. Hvor placerer man så Kong: Skull Island i den sammenhæng? Et relevant spørgsmål, for folk har undret sig over om der var tale om en fortsættelse eller en prequel… Der kan ikke være tale om nogen af delene. Kong styrtede jo i døden fra Empire State Building og kan derfor vel næppe ved egen kraft være genoplivet og selv fundet vej til en uidentificeret ø langt borte? Ej heller kan der være tale om en forudgående film, for Jacksons King Kong foregår i 1930’erne, mens vi Kong: Skull Island befinder os i 1970’erne. Konklusionen er vel derfor at Kong: Skull Island ikke har den mindste forbindelse med sin(e) forgænger(e), men derimod er en ny idé om mødet mellem den ikoniske kæmpeabe og menneskeheden.

Bill Randa (John Goodman - 10 Cloverfield Lane, The Big Lebowski, Argo) får lokket senator Willis (Richard Jenkins – The Visitor, Olive Kitteridge, Burn After Reading) til at finansiere en ekspedition til en særlig ø i Stillehavet. Randa betragtes som lidt af en særling af sine omgivelser, og så han undlader da også at fortælle hvad hans bagtanke med turen er, for faktisk er han den eneste der ved hvad der venter. I stedet hedder det sig at der skal samles et team som skal studere øens geologi og natur. Holdet består af forskere, eventyrere, soldater og en fotograf. Der går dog ikke længe førend kaos er en passende betegnelse. Øens ubestridte konge er Kong. Kæmpeaben som vogter og beskytter øen, og som man skal sørge for at holde sig gode venner med. Det lykkes ikke for alle…

Tom Hiddleston (Thor, Natportieren, Crimson Peak) og Brie Larson (Room, Trainwreck, The Gambler) er vel sagtens vores helteduo, som først og fremmest fatter sympati for det store bæst. Man kommer heller ikke uden om at Kong naturligvis sagtens kan spotte ”beauty”, når den ser det, ganske som vanligt. Opponenter er der til gengæld nok af. Ikke mindst Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, The Hateful Eight, Star Wars) som den sammenbidte Packard, som for alt i verden vil overvinde Kong. Med på holdet er også kræfter som John C. Reilly (Chicago, Gangs Of New York, Step Brothers), Shea Whigham (Boardwalk Empire, The Wolf Of Wall Street, American Hustle) og Thomas Mann (Me And Earl And The Dying Girl, Project X). Jeg kan, uden at røbe for meget, godt afsløre at ikke alle slipper levende hjem.

Det er nemlig ikke kun Kong, der bor på øen. Her finder man også overdimensionerede vandbøfler, gigantiske edderkopper, kæmpemæssige vandrende pinde og de horrible kranie-kryb foruden et lokalt stammefolk. Hvad der kunne ligne et overflødighedshorn af elementer for et actionbrag, viser sig heldigvis også at holde stik. Naturligvis findes der ikke øer med den slags habitat, men så snart skiven ruller i afspilleren, så FINDES det altså! Jeg køber hele vejen igennem præmissen om at menneskeheden ikke skulle have pillet ved Skull Island, men havde det ikke været tilfældet var man blevet snydt for to timers majestætisk underholdning. Skuespillet, handlingen, cinematografien gør på flere planer for junglen, hvad Jaws gjorde for havet. Don’t enter! Kampscenerne er også af en anden verden. Uanset om det er menneske mod abe, menneske mod bæster, eller bæster mod abe, så tager det sig ud i en grad, hvor man nærmest taber pusten. Helt i særklasse er holdets første møde med Kong, hvor helikopterne næsten fungerer som corn flakes mellem dine tænder.

Kong: Skull Island er et kærkomment gensyn med verdens mest berømte abe, også uagtet at der er digtet helt frit. Resultatet er helt igennem imponerende og det er længe siden at et eventyr kombineret med ypperlig action har fungeret så godt sammen. Kong: Skull Island får fuldt hus.

Bonusmaterialet tager dig med rundt i tilblivelsen, når monstret genrejses. Du kan også høre lidt fra Tim Hiddleston, og se de forskellige locations, slettede scener og tilvælge kommentarspor.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Kong: Skull Island
Original Titel: Kong: Skull Island
Premieredato: 19. august 2017
Instruktør: Jordan Vogt-Roberts
Skuespillere: Tom Hiddleston, Samuel L Jackson, Brie Larson, John Goodman, Shea Whigham, John C Reilly, Thomas Mann, Jason Mitchell, John Ortiz, Jing Tian, Toby Kebbell, Richard Jenkins, Corey Hawkins, Terry Notary, Eugene Cordero
Spilletid: 119 min.
Selskab: Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures, 2017
Genre: Action , Adventure , Drama
banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...