Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Langt Fra Las Vegas - Vol 1-4 (DVD)

5. december 2003 af Niclas Christian Dahl

4 stjerner Skriv en kommentar

Langt Fra Las Vegas - Vol 1-4 (DVD) billede

Succes-serien fra Tv2 er efter 4 fuldendte sæsoner nu at finde på dvd mediet. Men man bliver en smule skuffet...

Langt Fra Las Vegas, en titel der nok vinder genkendelse de fleste steder. Serien fra Zulu kørte fire sæsoner for derefter at stoppe for ca. 3 uger siden.
Serien var den første vellykkede danske sit-com, som instruktøren af den første sæson, Jarl Friis Mikkelsen udtalte. Og det kan man jo diskutere.
Sandt er det i hvert fald at serien har fået næsten kultstatus... en status der kan sammenlignes med det Casper også opnåede med Casper og Mandril-Aftalen.

Historien tager sit udgangspunkt på den danske tv-kanal Jumpstart (der helt klart må have Kanal 2 som store konkurrenter), i første sæson under ledelse af Kim Dorowsky (Sofie Stougaard). På kanalen finder vi faste ansigter som f.eks. Nyhedsmanden Niels Buckingham (Klaus Bondam) med særlig trang til små piger i pataya, drengesæd og ikke mindst det højt estimeret "lægemiddel" 'Immer Geil'.
Af andre spændende personligheder er der Kenny Nickelman (Frank Hvam), Lisa Bremer Harris (Katja K) og ikke mindst Casper Christensen der jo er personligheden der binder alle småhistorierne sammen.

Det karakteristiske ved en sit-com er begrænsningerne. Det er ikke blot for humorens skyld, men lige så meget for den korte histories skyld at afsnittet skydes. At humoren så meget ofte er en stor del af diverse dit-coms får ligesom de hovedkaraktere vi ser på til at virke mere ægte.

Der er meget der kan fremhæves ved serien, men noget af det mere spændende er helt klart de mange gæste optrædender der besøger Jump-start holdet på den ene eller den anden måde. Bl.a. Anders Mattesen, Al Agami, Lasse Rimmer, Mia Hundvin og amnge andre. Og disse gør det faktisk forbløffende godt.

Serien udkommer i fire dvd-kassetter, med to dvd'er i hver. I alt otte dvd'er. Ca. 16 timers underholdning. Det eneste der mangler er nogle flere af de aller første afsnit der af en eller anden grund ikke har fundet vej til dvd-ens paradis.

DVD-ekstrmateriale:
Dvd'erne indeholder absolut ingenting. Der er hverken ekstra lydspor, et lille bag-om-kameraet program, mulighedf for undertekster, eller andet gøgl.
Altså en stor skuffelse.
Det er utroligt at udgive en serie som denne og så helt undlade at lade noget af alt det guf, der bare må være sket på bånd ligge tilbage i et eller andet støvet filmlokale. Det er simpelthen for dårligt !
0 stjerne ud af 6 mulige for dvd-ens indhold.

DVDerne er venligst stillet til rådighed af CMC.

Titel: Langt Fra Las Vegas
Original Titel: Langt Fra Las Vegas
Premieredato: 26. november 2003
Instruktør: Jarl Friis-Mikkelsen, Jonas Elmer
Skuespillere: Casper Christensen, Frank Hvam, Iben Hjejle, Lars Hjortshøj, Katja Kean, Klaus Bondam.
Spilletid: 960 min.
Selskab: Metronome Productions, CMC Entertainment, 2003
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...