Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Twisters


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Lethal Seduction

25. juli 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Lethal Seduction  billede

I ”Basic Instinct” sporet, kører den smukke, smarte, og særdeles farlige stjerneforsvarer rundt med mændene. Men en dag kulegraver en ung journalist hendes noget blakkede fortid.

Mianda Wells (Melanie Griffith) er den succesrige advokat, der har en frygtelig hang til mænd, og til leg, og som ikke er belastet af nogen videre form for moral. Men pludselig havner hun i politiets søgelys, da hendes sekretær og dennes mand myrdes på klods hold. Hun går dog endnu engang fri, og en af hendes mange mænd politibetjenten Russ tages i forvaring via dna-prøver.
En linds trøm af død følges i hendes kølvand.
Journalisten David Lopez (Esai Morales) fra New York Times for nys om denne kvindes meritter, og begynder at grave i sagerne. Der er så godt som intet, og må til sidst lade sig helt infiltrere, og via en undskyldning for at få et ”green card” opholdstilladelse, for han et job på hendes kontor. Hun har tilsyneladende svært ved at stå få hans charmerende mexicanske teint. Nu er der nem tilgang til hendes arkiver, og det står hurtigt klart at Miranda er indblandet i bedragerier med mere. Men nu er det sådan at han hurtigt bliver fanget i hendes spil, og hendes seksuelle udstråling, et farligt og dødeligt spil.

En særdeles kliché holdig film, spil af god råfilm. Den prøver i hærdigt at lægge sig op af film som ”Basic Instict”, ”Disclosure” med flere, men her er alle kortene vendt fra starten, og thriller momentet falder til jorden. Flere af skuespillerne synes at have potentiale for større opgaver, men er her fanget i et uinspireret drama, hvor replikkerne er dræbende og i den ånd følger den trofast filmens budskab, at træde vande der hvor det er ikke er noget vand. En herlig ørkenvandring der hdligvis ophører efter 85 minutter, og selvom den bygger på virkelige hændelser, er der mange spildte kræfter i dette projekt. Melanie Griffith (Working Girl, Mullholland Falls) er set bedre, og er nok en skuespiller der har set sine bedre dage, og det er heller ikke nemt med den lillepige stemme, som tydeligt vil præge hendes image som skuespiller. Nu venter en masse b og c film i fremtiden, i samme skuffe som denne. Instruktøren Markowitz er mest kendt i tv sammenhænge, og det fungere sikkert bedre. Men denne er en absolut tidsrøver, og hvorfor Pan Vision har slæbt den til Danmark, kan man kun agre sig over, når der bliver ladet så mange fremragende film rundt i verden.

Der er ikke noget ekstra materiale til filmen, kun scenevalg og undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: Lethal Seduction
Original Titel: Lethal Seduction
Premieredato: 18. juli 2006
Instruktør: Robert Markowitz
Skuespillere: Melanie Griffith, Michael Arata, Marcus Lyle Brown, Robb Conner, Anne Ewen, Keith Flippen, Mike Franklin, Lara Grice, Gregg Henry, David Jensen, Mark Krasnoff, Ritchie Montgomery, Esai Moral
Spilletid: 85 min.
Selskab: Grossbart Kent Production/Granada America/2005
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...