Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

License to Wed

21. marts 2008 af Maria Moni

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

License to Wed billede

Det er ikke småting den vordende brudgom må igennem inden han når op til alteret i denne fantasiløse komedie, hvor selv ikke Robin Williams kan imponere

Da Ben (John Krasinski) møder Sadie (Mandy Moore), tror han, at hans lykke er gjort. Deres forhold er perfekt, og inden længe frier han til Sadie, dog uden at vide at de to har helt forskellige forventninger til, hvordan et drømmebryllup ser ud. Ben drømmer om at blive gift på en romantisk ø i Caribien, mens Sadie drømmer om at blive gift i den kirke hendes familie har tilhørt i generationer.

Godt presset af Sadies dominerende forældre går Ben med til at mødes med familiens præst, den excentriske Reverend Frank (Robin Williams), og hans praktikant kaldet Choir Boy (Josh Flitter). Reverend Frank er utrolig kontrollerende og foreslår Ben og Sadie at gennemgå hans ægteskabskursus inden de gifter sig. Sadie er vild med ideen i modsætning til Ben, som synes at Reverend Franks mange regler gør mere ondt end godt for deres forhold.

At køre igennem Chicagos gader med bind for øjnene, tage sig af to skrigende og savlende robotbaby samt give fuldstændig afkald på sex er blot få af de prøvelser Ben må igennem inden han når op til alteret.

License to Wed er på trods af en stjernebesat rollebesætning ikke noget kunststykke. Selv ikke en rutineret komiker som Robin Williams er i stand til at hæve grineniveauet i filmen. Man fornemmer en snært af Williams kæmpe talent, og til tider rammer han plet, men størstedelen af tiden forsvinder det sjove i en akavet og overdrevet humor.

Filmens højdepunkt er sammenspillet mellem Williams og Josh Flitter, som spiller den grænsesadistiske ”Choir Boy”. Ideen med at give Reverend Frank en ”djævelsk” praktikant i form af et barn, leder tankerne hen på en meget irriterende lillebror, som vil gøre alt for plage livet af én, er et af de momenter, som rent faktisk fungerer i License to Wed.

License to Wed kan betegnes som en middelmådig komedie, som er udmærket på en regnfuld dag, men skinner solen, er der vist ingen tvivl om, at den ikke kan holde folk inden døre.

Ekstramateriale
Består af ”Additional Scenes with Optional Director Commentry”, og ”Ask Choir Boy”. Efter min mening ville filmen have været en del bedre, hvis instruktøren havde medtaget nogle af de fraklippede scener. License to Wed er ret kort og det ville ikke have skadet at få uddybet nogle af problemstillingerne i filmen. ”Ask Choir Boy” er en lille featurette, hvor Josh Flitter får lov til at udfolde sit potentiale. Sekvensen er meget underholdende, men kan ikke alene trække min vurdering af ekstramaterialet op. Derfor belønnes det kun med 1 stjerne.

Lyden er gengivet i 5.1 Dolby Digital

Filmen er tekstet på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk, hollansk og tysk.

Filmen er venligst stillet til rådighed af: Warner Bros..

Titel: License to Wed
Original Titel: License to Wed
Premieredato: 26. februar 2008
Instruktør: Ken Kwapis
Skuespillere: Robin Williams, Mandy Moore, John Krasinski, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Josh Flitter, DeRay Davis, Peter Strauss, Crace Zabriskie, Roxanne Hart, Mindy Kaling
Spilletid: 87 min.
Selskab: Willage Roadshow Pictures og Warner Bros., 2007
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...