Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spioner På Missi...
Spioner På Missioner billede

The Outpost
Bølle På Eventyr
Undtagelsen
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Loco Love (DVD)

17. juni 2004 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

2 stjerner Skriv en kommentar

Loco Love (DVD) billede

My Big Fat Greek Wedding på mexikansk.

Donald Chandler er en snobbet forretningsmand der forlades af sin griske kone, da hun mister interessen i ham. Desværre er Donald's primære indtægtskilde også forsvundet med konen. Hans økonomiske fundament – sin restaurant - tages fra ham – af hans tidligere svigermor, der finansierede stedet. Imidlertid vinder Donald's mexikanske gartner, Miguel, 62 millioner dollars i lotto. Miguel tilbyder derfor Donald at han kan få sin restaurant tilbage mod at han hjælper søsteren, Catalina, til USA fra Mexico. Måden at gøre det på bliver et proforma ægteskab, uden ægte kærlighed indblandet. Det skal dog senere vise sig, at Donald alligevel forelsker sig i Catalina.

Filmen har sine sjove øjeblikke, men man skal have tålmodighed til at blive siddende og vente på dem. Det langsommelige tempo ødelægger en smule atmosfæren – hvis man overhovedet kan sige at den findes – det er som om der aldrig kommer et klimaks.

På så mange områder er filmen forudsigelig, temaet er brugt før og virker strengt taget som My Big Fat Greek Wedding's dårlige forsøg på en efternøler – den er ikke nær så sjov og er ikke så opfindsom. Der kommer aldrig noget originalt ud af en film, der benytter sig af det samme tema, som en anden film, og forsøger at vinde popularitet på en anden films succes. Ikke desto mindre sælger det og derfor produceres det (vel?).

Det er da tilllokkende at det er Laura Harring der spiller mexikanske Catalina – der næsten ikke kan tale engelsk? Det går jo fint nok og det er bemærkelsesværdigt, at de øvrige mexikanske gæstearbejdere er geniale til det engelske sprog. Der er næsten ingen snert at mexikansk accent i deres udtale. Derfor virker det ikke så troværdigt. Selvom de ligner mexikanere, kan tale spansk – har de uden tvivl været bosat i USA hele deres liv. Der er dog nogle sympatiske mexikansk/amerikanske unger med i filmen, udover det er der ingen kommentarer til skuespillet.

Men en stor komedie er denne film ikke. Den har mere potentiale af romantisk komedie eller fuldt ud romantisk, da komikken i nogle tilfælde ikke slår igennem. Så man burde have lavet sådan en romantisk film. Historien er fortalt før i så mange afskygninger man kan forestille sig.

dvd ekstra materiale
Intet ekstramateriale udover 3 trailers. Filmen leveres i 16:9 anamorfisk widescreen, 1.85:1 Full Frame. Undertekster på dansk, svensk, norsk og finsk. Lydmæssigt kan der vælges mellem dolby 5.1 eller dolby stereo.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Loco Love
Original Titel: Mi Casa, Su Casa
Premieredato: 5. maj 2003
Instruktør: Brian Lewis
Skuespillere: Laura Harring, Roy Werner, Gerardo Mejia, Margaret Scarborough, Frank Gallegos, Victoria Regina, Chi Chi Navarro
Spilletid: 94 min.
Selskab: Enigma Entertainment, Barnholtz Entertainment, Nordisk Film, 2003
Genre: Humor
banner
Overskrift Højre Block
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
Sangklubben
Mit tunesiske ev...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...