Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Martin og Ketil – Jul for begyndere. Soundtrack.

28. november 2005 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Martin og Ketil – Jul for begyndere. Soundtrack. billede

Martin og Ketil gir’ den denne gang gas men nissehuer på. Soundtracket til deres julekalender er fyldt med gang i den numre, der vil kunne stille danselysten hos selv det vildeste nissebarn.

Julemandens værksted er desværre gået i stykker. I stedet får han lov at låne Martin & Ketils rumskib hele december måned, så han kan sørge for at få sit julegavelager fyldt helt op til d. 24. december. Der er bare lige den lille hage ved det, at julemanden mildest talt er en meget uheldig mand. F.eks. har han glutenallergi og kan derfor ikke tåle ris à la mande. Han er også overfølsom over for gran, og husker ikke særlig godt, for slet ikke at tale om hans dårlige hørelse. Men heldigvis skal det nok gå alt sammen og blive en god jul alligevel. I hvert fald med Martin & Ketils hjælp - og julefeen ikke at forglemme.

Hver dag beamer Martin & Ketil sig som sædvanligt ned på jorden for at opsøge nye, sjove, lærerige eventyr. De populære Mini Zulu-værter er f.eks, på Potsdammer Platz i Berlin, på jagt efter dyrespor i Norge, med Michala Petri og Pjerrot i Tivoli, på St. Croix, i Pyrenæerne og en lang række andre steder i ind- og udland. Hver historie er en lille undervisningsseance i sig selv.

Trackliste.

1: Jul for begyndere.
2: Lille julefe.
3: Hey Julemand.
4: Arto og Stellas kærlighedssang.
5: Julesangen.
6: Go’ jul.
7: Sneblomst.
8: Juleferie.
9: Arto og Stellas kærestesang.
10: Martin og Ketil.
11: Stjerneskud.

Musikken er skrevet af Martin Keller, der også har stået for selve musikken. Ole Kibsgaard står for producerrollen og hele Danmarks Signe Svendsen synger kor på flere af sangene.

Der er flere perler på soundtracket men fremhæves skal specielt de to sange om Arto og Stella, og deres kæreste og kærligheds sange. Det er nogle meget fine små historier. Det bliver spændende at se billederne der høre til, når julekalenderen ruller over skærmen.
Nævnes skal også den smukke Stjerneskud, der lidt atypisk for resten af sangene ikke drøner der ud af med 110 i timen. Her synger Signe Svendsen smukt kor til.

Martin og Ketil har altid lavet musik der med en kærlig naivitet, går lige ind hos de fleste, og specielt er deres gang i den numre meget populære hos de mindste. Og det er ganske forståeligt. Denne juleudgivelse der fungere som soundtrack for deres julekalender, der hele december vil blive vist på TV-2 Zulu er endnu et skud Martin og Ketil, der ligger sig fint op af det de før har lavet. Der bliver ikke sparet på guitarsoloer og et hurtigt beat, flot fuldt op af Martin Kellers karakteristiske vokal.

Man kan måske sige om soundtracket til Jul for begyndere, at det er en smule ensformigt og naivt i dets musikalske opbygning. Men alligevel er der en friskhed og frem for alt er det ægte og leveret med en ærlighed og kærlighed der brænder igennem, og går rent ind.

En anden positiv ting er at sangene til denne julekalender faktisk handler om julemænd, juleferie og andre af de magiske ting der har med denne højtid at gøre. En vigtig ting der fylder hovedet på den målgruppe Martin og Ketil retter sig imod.

Der er i hvert fald ingen tvivl om Martin og Ketils popularitet hos den yngste del af den danske befolkning, og for alle dem vil der med sikkerhed blive snakket Jul for begyndere rundt i krogene på mange daginstitutioner landet rundt hele december måned.

Soundtracket er venligst udlånt af EMI.

Titel: Martin og Ketil – Jul for begyndere. Soundtrack.
Original Titel: Martin og Ketil – Jul for begyndere. Soundtrack.
Premieredato: 21. november 2005
Genre: Familie





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...