Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Allerførste Smugkig
Marie Reuther Vi...
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spiral: From The...
Spiral: From The Legacy Of Saw billede

Chaos Walking
Luca
Black Widow


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Mission: Impossible - Fallout

2. august 2018 af Patrick S. Sørensen

6 stjerner Skriv en kommentar

Mission: Impossible - Fallout billede

Mission: Impossible-serien overgår igen sig selv med Mission: Impossible – Fallout!

En fuldblodsinvestering
Det står lynhurtigt klart fra første actionscene, hvor Tom Cruise skal springe ud fra et fly og igennem et voldsomt tordenvejr, at Mission: Impossible – Fallout ikke er for sjov. Et spring som Tom Cruise efter sigende skulle have taget 106 gange, før de havde det perfekte skud i kassen. Ligesom de foregående Mission: Impossible-film udfører Tom Cruise sine egne stunts - stunts, der for hver film i serien er blevet vildere og vildere, og nu har ramt sit foreløbige højdepunkt. Det står nu soleklart for alle, at Tom Cruise i ordets bedste forstand er sindssyg, og er villig til at dø for underholdningens skyld. Denne fuldblodsinvestering fra hele holdet både bag- og foran kameraet er med til at gøre Mission: Impossible – Fallout til den mest respektindgydende og adrenalinpumpende actionfilm i nyere tid.

Praktiske effekter frem for lunken CGI
Mission: Impossible – Fallout står som et blændende eksempel på, at praktiske effekter nu engang er bedst. Det hele føles mere virkelighedstro, fordi alt du ser sjovt nok er blevet gjort i virkeligheden. Den fantastiske biljagt gennem Paris’ gader, den voldsomme slåskamp på toilettet, Tom Cruise der hopper fra en bygning til en anden og ikke mindst den helt vanvittige helikopter-finale. Alt er virkelige billeder og stunts, og det medvirker til en tårnhøj indlevelse hver gang Tom Cruise er ved at miste grebet. Dette er ægte filmmagi! Så er det bare så ærgerligt, at det hele bliver en tand for meget til sidst. Den ellers episke helikopter-kamp til slut bliver forpurret af en stor omgang CGI til allersidst, og i en film der gør en dyd ud af at bruge praktiske effekter, kommer dette til at virke lidt som at opdage ormen i æblet ved sidste bid. Irriterende!
Selve historien er fint konstrueret, men mangler en del originalitet. Især skurkens plan er svær at finde den store logiske mening i, selvom man godt kan følge den en del af vejen. Dog er dette et kritikpunkt der næsten ikke er værd at nævne, da bogstavelig talt alt andet i filmen gør op for det. Især castet har aldrig spillet deres karakterer bedre, og specielt den nyankomne Henry Cavill, der med hans komiske timing og store fysik er overraskende god i rollen som August Walker.Mission: Impossible – Fallout er en af nyere tids bedste actionfilm. Fyldt til renden med utrolige stunts, perfekt balance mellem komik og seriøsitet og et hjertehamrende tempo. Dette er underholdning i verdensklasse! Hvis man slog ordet `filmmagi´ op i sin ordbog, burde Mission: Impossible – Fallout skrives ind på første side.

Titel: Mission: Impossible - Fallout
Original Titel: Mission: Impossible - Fallout
Premieredato: 2. august 2018
Instruktør: Christopher McQuarrie
Skuespillere: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Angela Bassett, Sean Harris, Michelle Monaghan, Alec Baldwin
Spilletid: 147 min.
Selskab: Paramount, Bad Robot Productions, Skydance Media, Alibaba Pictures, United International Pictures
Genre: Action , Adventure , Thriller
Link: https://www.imdb.com/title/tt4912910/?ref_=nv_sr_1


banner
Overskrift Højre Block
Spiral: From The...
Kastanjemanden (...
Nowhere Special
Cruella
First Cow
De ting, vi sige...
Mafiaens Børn
Luca
The White Lotus ...
Miss OsakaKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...