Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Møgunger (DVD)

2. april 2004 af Gert Sørensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Møgunger (DVD) billede

Gør klar til et ungdoms oprør. Efterårets store børnefilm er nu klar til hjemmebiografen.

George (Adam Gilbert Jespersen) er en lille nørd, der helst vil sidde alene og spille på sin Gameboy. Sammen med sin plejemor flytter han til et nyt kvarter, men en dag bliver George involveret i de lokale ungers uendelige kamp mod den onde vicevært Jokum Bæhmann (Jesper Christensen) eller J.B som ungerne kalder ham. J.B. Tror fejlagtigt at George har haft gang i at lave en fælde for ham og konfiskere hans Gameboy. Sammenstødet med J.B. Betyder at George ikke længere kan sidde alene og han bliver venner med de lokale unger, da de nu har samme interesse : at få J.B. helt væk fra bebyggelsen. Deres plan lykkes faktisk. Han bliver erstattet af Hansen ( Bjarne Henriksen ), der er en helt anden type end sin forgænger. Men da Hansen bliver anholdt af politiet for et tyveri må børnene bevise hans uskyld og finde den rigtige tyv.

Hvad er der at sige om Møgunger, andet en det er en underholdende film for de yngste. Den er ikke præget af de helt store skuespilpræsentationer da de fleste af ”Møgungerne” er relativt nye i filmbranchen. Bedst er dog Adam Gilbert Jespersen der også er kendt fra Kald mig bare Aksel, men det gør ikke så meget at de virker lidt rå i kanterne, for filmen er tiltænkt børn og i de ser ikke så kritisk på skuespillet som voksne gør.
Filmen er en rigtig god familie film fordi den indeholder alle de elementer der skal til at lave en god børnefilm: Der er fald på halen humor, spænding og en lille kærligheds historie mellem George og gruppen søde pige Lulu, så pyt med historien ikke er den mest originale og at personerne er lettere overdrevne. For som helhed fungere det godt.

Ekstra materialet.

DVD udgaven af Møgunger indeholder
Bag om kameraet: Denne Feature er filmet med et håndholdt kamera, og er mest optaget af Adam Gilbert Jespersen der går rundt på sættet. Man ser også et par scener blive optaget, men desværre viser de de same scener 5-10 gange og det bliver let kedeligt at se på. Men det giver et lille billede af hvordan det var at lave denne film, det er bare ikke specielt interessant.
Hvad laver de bag kameraet: Denne feature forklare hvad de forskellige personer man ser på rulle teksterne laver. Her er en mulighed for at lære hvad de forskellige ting betyder og er faktisk en rar lille feature. Jeg lærte da noget fa det.
Sjove fraklip: Her har man samlet kiksede scener og scener der blev klippet ud af filmen og samlet i en feature. Det er
Musikvideo: sangen Mary med bandet TAK.
Trailers for Møgunger.
Teaser for møgunger.
Fotogalleri Et diasshow billeder af skuespillerne og de folk der var med til at lave filmen.

Det er ikke det store vi får hvad ekstra materiale angår, men det er også i orden. Jeg tvivler på at der er mange børn der gad og se Møgunger med kommentator spor så det er fint der i det hele taget er noget med.
Møgunger er en dejlig familie film og ungerne vil helt sikkert elske at se Møgungerne lave tricks med J.B. igen og igen.

Filmen får 4 ud af 6 stjerner

ilmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Møgunger
Original Titel: Møgunger
Premieredato: 4. februar 2004
Instruktør: Giacomo Campeotto
Skuespillere: Adam Gilbert Jespersen, Kirstine Rosenkrands Mikkelsen, Maurice Blinkenberg, Jesper Christensen
Spilletid: 84 min.
Selskab: SF-Film
Genre: Familie
De samlede møgunger.
De samlede møgunger.
banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...