Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Monty Python Personal Boks

5. december 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Monty Python Personal Boks billede

Små seks timers underholdning i den store absurde kasse fra Monty Python, hvor de implicerede selv har valgt ud af deres favoritter!

John Cleese Special:
Først annoncereres hans påståede dødsfald, som et minde over denne opsamling og interview. Han sminket til en usund gamling der sidder ved poolen i Santa Barbara, i Californien, og som en rablende olding, skal kommentere årene og de skteches han selv har udvalgt. Mens hans barmfagre sjette kone svømmer rundt i baggrunden.
Der er et stort klip fra Happy Valley, kongeriget for ingen sure minder, alle er vanvittige glade, kun enkelte ulykkelige, eller misfornøjede, som selvfølgelig stilles for retten og erklæredes for egnede til den glædelige henrettelses akt. Slottes egen Mitzi Gaynor, er vild med prinser, med faderen der ejer et kinoorgel men ikke en musikalitet, udfordrer alle hendes udkårne med umulige opgaver der alle inddrager døden. Den holder stadig tidens tand. Og det er også tydeligt at se hvor vores danske Jan Gintberg har stået i lære. Der er tydelig spor af John Cleese, specielt hans karakter under diverse interviews, oplæsninger med mere.
Specielt morsom er frekvensen hvor der ude på landet bliver fortalt om historiske mindemærker, hvorefter der pludselig kommer en forbi og tager mikrofonen, kameraet følger den nye oplæser, og så går jagten ellers på mikrofonen for adskellige med et kamera i hælene.
Ekstra udstyr på skiven er et kig ind hos den virkelige John Cleese, men der bliver man sikkert skuffet, for det er bare endnu en sekvens af de interview optagelser hvor Cleese udstiller sig som en gammel ondsindet kendis med storhedsvanvid.
Så er der lidt til hukommelsen med John Cleese personlige test. En lille spørgerunde der involvere alle quizzene fra denne dvd, og som følger hver dvd i serien.

Micheal Palin Special:
Har taget opstilling udfra den gamle sketch om fish slapping, hvor man giver hinanden en lussing med forskellige typer fisk. Her er også den klassiske om oste butikken, der har et lille græsk husmandsorkester, men ingen ost, til den oste elskende kundes store irritation!

Eric Idle Special:
Det starter med reportage omkring Eric Idle, med ham selv i alle rollerne. Senere, det berømmede Nudge-Nudge nummer, og den uforlignelige The Lumberjack live i Hollywood Bowl. Lidt påfaldende med denne dvd, at Eric Idle optræder i alle sketch, som han altså selv har udvalgt, som ikke er tilfældet på nogle af de andres udvælgelser. Det bliver lidt trættende i længden.

Desuden udvalgte specialiteter fra Graham Chapman, Terry Jones, og gruppens Troldmand Terry Gilliams, der som instruktør, havde og har et usædvanligt blik på det store absurde eventyr. Hans klippede animationer er et af Monty Pythons varemærker.
Hele boksen bære dog præg af at være udpluk fra en del kendte sketches, og nogen holder ikke helt vand her i 2006. Det havde været bedre at udfra det kæmpe og imponerende bagkatalog, at udvælge sammen med et panel de mest til dags dato holdbare jokes, og grave ned i det mere ukendte af slagsen. Der er uendeligt meget at tag af.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Monty Python Personal Boks
Original Titel: Monty Python Personal Boks
Premieredato: 5. december 2006
Instruktør: Terry Gilliam
Skuespillere: Michael Palin, John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Terry Gilliam, Carol Cleveland
Spilletid: 340 min.
Selskab: Sony Home Pictures/2005
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...