Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Morbius

31. marts 2022 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Morbius billede

Den nye superhelt “Morbius” er desværre meget kedelig og intetsigende.

Efter Sonys succes med både Venom og Spiderman, blev det tilbage i 2017 besluttet at udvide universet med den nye karakter, Morbius. Forhåbentligt så vi kan få et cross-over af alle universerne på et eller andet tidspunkt. ”Morbius” er dog færdig allerede tilbage i 2019, men grundet corona-pandemien er den blevet udskudt gang på gang. Nu får den endelig premiere, men spørgsmålet er, om den er ventetiden værd.

Siden han var barn, har Morbius (Jared Leto) lidt af en sjælden blodsygdom. Nu er han blevet voksen og sågar læge, og tager drastiske midler i brug for at finde en kur. De viser sig i første omgang at være en succes, men hurtigt opdager Morbius, at hans krop har indtaget en vampyrlignede skikkelse, hvor han trang for menneskeblod er stor. Derfor er kuren værre end selve sygdommen, og det får naturligvis store konsekvenser.
Man sidder og stiller spørgsmålstegn ved, om Jared Leto er en ægte vampyr. Han ser lige så ung ud, som han gjorde i starten af sin karriere, som han startede for over 30 år siden. På den måde er det meget godt klaret, at en 50-årige mand nu kan blive en superhelt. Leto gør det også godt med den begrænsede karakter, han nu har fået.

Ligesom Venom universet, er Sony begyndt på at udvide deres antihelte. For selvom Morbius er læge, og gør hvad han kan, er han jo fortsat ”the bad guy”. Løsningen er dog at sætte han op imod barndomsvennen, Milo, som også har indtaget kuren, hvorpå de er to med nødagtige samme kræfter, oppe imod hinanden. Præcis ligesom Venom og Carnage. Det bliver ikke særlig spændende i længden.

Selvom spilletiden kun er 1,5 time, føles det ikke som om, der bliver fortalt særligt meget på den tid. Man sidder og er lidt forvirret over, den blodsygdom og kuren til den. For Morbius kan godt leve af kunstigt blod, nu kun i en vis periode, før han får trang til menneskeblod igen, men så bliver han jo selv et monster. Eller noget i den dur. Det hele bliver meget ligegyldigt og intetsigende, og trangen til en ny superhelt i universet, kunne godt have været gennemarbejdet mere.

”Morbius” er forvirrende, intetsigende og ret ligegyldigt. Jared Leto gør det bedste, han nu kan med de givne redskaber, men han er desværre ikke nok til at redde filmen. Alle actionsekvenserne er nogle, vi har set gang på gang. En masse CGI og slow-motion, der bare bliver for kedeligt i længden. ”Morbius” er bestemt ikke en dårlig film. Det bliver bare kedeligt.

Titel: Morbius
Original Titel: Morbius
Premieredato: 31. marts 2022
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson
Spilletid: 104 min.
Selskab: Columbia Pictures, SF Studios, 2022
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...