Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den, Der Lever S...
Den, Der Lever Stille billede

John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Streaming anmeldelse

Muppets Now (Disney+)

18. december 2020 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Muppets Now (Disney+) billede

De er tilbage, men desværre kun for halv styrke. De højtelskede Muppets er uheldigvis ukonstante som leverandører af komik og parodi anno 2020. Deres take på selve streamingmediet forbliver en slags udebane.

Var du også vild med Muppet Show, da Jim Hensons populære dukker var et fast indslag i monopolets tid? Har du også fulgt med i deres spillefilm og repriser af gamle klassikere som Troldmanden Fra Oz, Skatteøen, Et Juleeventyr og hvad de alle sammen hedder? Går du mon og tænker hvor, de er blevet af? Så kan jeg afsløre at de er lige her. I hvert fald på Disney+ som har givet nyt liv til Kermit, Miss Piggy, Scooter, Fozzie og alle de andre. Meget passende er streamingæraen omdrejningspunkt for Muppets Now, hvor vi følger Scooter siddende i data/teknik-rummet, hvor han modtager små indslag fra de forskellige Muppets, som skal uploades til det nye show Muppets Now.

Blandt andet er Den Svenske Kok en meget aktiv del af serien, hvor han dyster head to head med inviterede gæster (bl.a. Danny Trejo) om at komponere den lækreste ret og være dygtigst i køkkenet. Miss Piggy fylder også en hel del gennem sit modeshow GrisestiL, hvor hun besvarer spørgsmål fra seerne og kommer med skønheds- og livstilstips. Så er der Dr. Bunsen og hans assistent Beaker, som er gået på gaden og udfører forskellige forsøg i det fri, mens rejen Pepe styrer sit eget quiz-show med et uforudsigeligt sæt regler og meget løssluppen pointgivning. Dette og meget mere finder du sammenklippet, som en stribe sketches nærmest under rammen af klargøring til næste store Muppet-satsning.

Du finder 6 afsnit af godt og vel 23 minutter hver, hvor også velkendte dukker som Gonzo, Animal samt de to brovtne oldsager Waldorf og Statler lige kigger forbi. Ja, bevares. Man skulle jo ikke foranlediges til at tro at det rent faktisk var et ypperligt show. Og tilbage i realiteternes verden, så er Muppets Now da også en meget blandet landhandel. Som fan skal man i hvert fald ikke forvente et niveau, som i de gode gamle dage. Det afgørende er ganske enkelt den gennemgående gæst eller tema, som de oprindelige Muppet Show-afsnit besad. Muppets Now er for spredt fægtning til min smag, hvor der ikke er en konstant originalitet at spore. Det hjælper ikke engang at man hiver en ”funny man” som Seth Rogen ind i en gæsteoptræden. For meget virker som fyld helt uden at være underholdende.

Den umiddelbare glæde ved at blive mindet om barndommens helte – og så det at se dem på skærmen igen – var ønskeligt noget højere end det som ventede. Jeg vil langt hellere se de gamle afsnit, og tvivler da også kraftigt på at Muppets Now vil kunne begejstre en ny generation, som ikke har det samme indgående kendskab og forhold til dukkerne. Det er bare som om at de gamle dukker ikke passer særlig godt ind i miljøet omkring den nymodens teknik og tendens. Muppets Now stiger ikke højere end 3 stjerner til min store fortrydelse.

Titel: Muppets Now
Original Titel: Muppets Now
Premieredato: 31. juli 2020
Instruktør: Bill Barretta, Kirk R Thatcher, Christopher Alender
Skuespillere: Bill Barretta, Dave Goelz, Matt Vogel, Seth Rogen, Linda Cardellini, Peter Linz, Danny Trejo, RuPaul, David Rudman, Taye Diggs, Julianne Buescher, Mike Quinn
Spilletid: 138 min.
Selskab: Disney, 2020
Genre: Familie , Humor
Streaming service: www.disneyplus.com


banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...