Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022
Bodilprisen 2022...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Rød
Rød billede

A Hero


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

My Date With Drew

21. juni 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

My Date With Drew billede

Den arketypiske amerikaner ved navn Brian Herzlinger, lever det almindelige liv, men vil nu prøve at få en date med sin uopnåelige kærlighed Drew Barrymore.

Denne dokumentarfilm, lavet af Brian og to af hans venner Jon Gunn og Brett. Brian har levet det almindelige liv alt for længe, og pludselig er skæbnen ude efter ham, da han vinder i et stort gameshow, hele 1100 amerikanske dollars. Og finalesvaret var Drew Barrymore. Lige precis hende har han været hemmelig forelsket i siden han var ca. 8-10 år, og været medlem af en fanklub. Dengang hun for alvor dukkede var i Steven Spielbergs E.T. Brian inddrager sine to venner i et projekt, der går ud på at han skal forsøge at date Drew Barrymore. De er straks med på idéen, og gennem et varehus der sælger videokameraer med 30 dages prøvetid, kører filmen. Og inden 30 dage skal missionen fuldføres, da kameraet skal afleveres tilbage.

Brian´s humør er ukueligt, forældrene forholder sig noget skeptiske overfor idéen. Vennerne er alle med på den. Og nu begynder så endeløse telefonsamtaler, for at nå inderkernen til Drew Barrymore. Det går gennem stylisten, chaufføren, frisøren, en kusine, og en selveste John August (der stod for manuskriptsiden til Charlie´s Angels). Der bliver arbejdet intenst på en premiere forestilling hvor selveste Barrymore vil ankomme, og desuden formentlig vil fortsætte i et VIP-afterparty. Herzlinger får lavet falske pas via en grafiker. Men dagene går, der er kontakter der springer fra. Og vil Brian kunne håndtere sin gamle flamme, Drew, som bestemt ikke er falmet, hvis de skulle mødes, og de voksende røde kinder....?

En forfriskende dokumentar om initiativ, og at følge sin drøm ud til sidste sekvens. Filmen bærer selvfølgelig præg af at være styret af amatører, men der står et godt klippearbejde bag, og hele opbygningen fra start til slut bærer præg af et velgennemtænkt projekt, der på trods af sit meget begrænset budget, klarer skærene på grund af sin ærlighed, og sin humor.
Dog bliver man kørt lidt træt i de mange telefonsamtaler, og de symptomatiske gentagende afvisninger. Filmen lægger sig en del op ad ”Supersize Me”, der også har det personlige eksperiment som grundtema. Se filmen, og om det lykkes for Brian at møde sit liv´s kærlighed...

Intet ekstra materiale udover trailers.

Filmen er venligst stillet til rådighed af

Sandrew Metronome.

Titel: My Date With Drew
Original Titel: My Date With Drew
Premieredato: 20. juni 2006
Instruktør: Jon Gunn, Brian Herzlinger, Brett Winn
Skuespillere: Brian Herzlinger, John August, Stephanie Bedell, Sara Berkowitz, Allison Burnett, Sonya Dakar, Kerry David, Mary Firestone, ikke mindst Drew Barrymore
Spilletid: 90 min.
Selskab: Lucky Crow Films/2004
Genre: Dokumentar
Link: http://www.mydatewithdrew.com/
Brian Herzlinger, omgivet af Jon og Brett, og firmaet bag, der "leverede" udstyret!
Brian Herzlinger, omgivet af Jon og Brett, og firmaet bag, der "leverede" udstyret!
Selveste Corey Feldman stillede op til projektet...
Selveste Corey Feldman stillede op til projektet...
Brian går igennem ild og vand for at opnå sit mål...
Brian går igennem ild og vand for at opnå sit mål...


banner
Overskrift Højre Block
Grosse Freiheit
Toscana (Netflix)
Mr. Graversen
Chip 'n Dale: Re...
Everything Every...
Lev, Elsk, Paris
Operation Mincemeat
På Nært Hold
Memory
Doctor Strange i...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...