Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Twisters
Twisters billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Nowhere.

22. februar 2013 af Henrik Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Nowhere. billede

Gregg Arakis film fanger rodløsheden og forvirringen blandt teenegere i slut halvfemsernes L.A. Vi følger det Bi Seksuelle par Mel og Dark, og alle deres venner i et hektisk døgn, der byder på stoffer, vild sex, selvmord og rumvæsner.

Nowhere er både blevet beskrevet som ”90210” på syre og som ”Clueless” med brystpircinger, og begge ting er mere eller mindre rammene. For når man har med instrukrøren Gregg Araki at gøre, ved man aldrig helt hvad der sker i næste billed, og nettop dette gør hans film så spændende.

“L.A. is like... nowhere. Everybody who lives here is lost”.

Sådan indleder Dark ( James Duval ) Nowhere, imens han står i sit bad, og har hede fantasier om både fyrer og piger. Historierne i filmen er mange, og det er svært at give et direkte referat af dem alle, men centralt står paret Mel ( Rachel True ) og Dark, der er dybt forelskede, men begge samtidig har seksuelle lyster til andre af deres eget køn. Deres vennekreds er et godt sammenældt af 90’ernes vilde ungdom, der alle søger holdepunkter og ståsteder i livet. Denne jagt foregår under indtagelse af alverdens stoffer, og tit og ofte må de søgene unge desværre bøje hovedet for virkelighedens barske realiteter, når de slår ned i form af selvmord, voldtægt, og ikke mindst i form af en mystisk alien der går rundt i L.A. og zapper folk til dens rumskib. Der er ingen ting at sige til at Dark føler sig lost.

Filmen er en del af "The Teenage Apocalypse Trilogy". Hvor filmen "Totally Fucked up" er den første og "Nowhere" er den sidste, og ”The Doom Generation” den midterste.Alle 3film kan sagtens ses alene, og de andre film i serien kan også varmt anbefales. Gregg Araki satte med disse film for alvor gang i New Queer Cinema-bølgen verden over.

Gregg Arakis stil er unik, og enten elsker man hans fortællinger, eller også hader man dem, tror egentelig ikke der er noget midt imellem her. Men hvis man er til intense og skæve portrætter og søgene menneskeskæbner i frit fald, tilsat rumvæsner, og kæmpe insekter der sprænger sig vej ud af menneske kroppe, bedst som man håber på en lykkelig slutning, så er Nowhere sikkert noget for dig. Men lige meget hvad, så er Nowhere i hvert fald en film, der har betydet meget for en stor gruppe mennesker verden over, siden den så sit lys i 1997, og det er der ikke noget at sige til, for der er ingen anden film som den, og alene af den grund bør man som filmelsker give den en stor chance.

”Let The Love Feast Begin”.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af et slideshow med billeder fra filmen ( Med The The’s smukke nummer: ”Love is stronger than Death” som underlægning. ), og et trailer galleri med andre udgivelser fra Another World Entertainment.

Filmen vise i anamorfisk Widescreen og billedet står godt efter omstændighederne.
Lyden kan høres i engelsk Dolby Digital 2.0.

Nowhere kan ses med Danske og Norske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Nowhere.
Original Titel: Nowhere.
Premieredato: 22. februar 2013
Instruktør: Gregg Araki.
Skuespillere: James Duval, Rachel True, Christina Applegate, Shannen Doherty, Scott Caan, Heather Graham, Denise Richards, Traci Lords, Mena Suvari, John Ritter.
Spilletid: 78 min.
Selskab: 1997.
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...