Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Nymphomaniac

25. december 2013 af Michelle Luna Bordig

5 stjerner Skriv en kommentar

Nymphomaniac billede

Forget About Love

Nymphomaniac starter med en to minutters stille scene, hvor vi ser regnen falde fra skyerne og hører regnen dryppe fra tagrenerne, vi ser sneen der falder og nyder stilheden. Der pludselig bliver afbrudt af en Rammstein sang.

Joe (Charlotte Gainsbourg, Antichrist, 2009) er kommet til skade og ligger på jorden, hun bliver fundet af en ældre herre ved navn Seligman (Stellan Skarsgård, Good Will Hunting, 1997). Han tager hende med hjem til sin lejlighed og giver hende en kop te imens hun fortæller om sit liv, delt op i 8 kapitler.

Joe er en selv diagnosticeret nymfoman, hvis liv har budt på mange overraskelser og tilfældigheder. Vi hører om alt fra hvordan hun mistede sin mødom til at hun blev betaget af sadomasochisme. Joe beskriver sig selv som et dårligt menneske og er meget plaget af selvhad. Joe bliver portrætteret fantastisk af både Charlotte Gainsbourg og Stacy Martin.

Da Joe (Stacey Martin, Barking at Trees, 2013) er en ung pige, hører vi om hvordan hun og sin veninde B(Sophie Kennedy Clark) laver en sex konkurrence. De hopper på et tog uden billetter og den der knalder med flest mænd vinder en pose chokolade. De har en sex klub, der kun består af piger. Reglerne er meget simple man må kun have sex en gang med den sammen fyr og så er det videre til den næste. Seligman spørger nysgerigt hvorfor? Hvorfor de kun må knalde en gang med den sammen fyr, og svaret er, at de vil gøre oprør mod kærligheden.

Der er blevet snakket meget om alle de sexscener der er i Nymphomaniac, men det virker hverken pornografisk eller ophidsende. Man vender sig uroligt hurtigt til at se diverse kropsdele og sexlege, som er meget nødvendig at vise, da det er en stor og vigtig del af Joes historie.

Nymphomaniac er delt op i to dele, der tilsammen er fire timer lang. Trods den lange spilletid og meget snakken føles det ikke som fire timer. Det forventes at der kommer en længere version af Nymphomaniac på fem og en halv time i løbet af 2014.

Lars von Trier giver os en film, der har sine moralske sider samtidig med at den er dejlig provokerende. Han giver os en film som ingen andre tør vise os. Men hvorfor? Fordi han kan.

Titel: Nymphomaniac
Original Titel: Nymphomaniac
Premieredato: 25. december 2013
Instruktør: Lars von Trier
Skuespillere: Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Jesper Christensen, Stacy Martin, Nicolas Bro, Mia Goth, Connie Nielsen, Uma Thurman, Jens Albinus, Jamie Bell, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, Cyron Melville
Spilletid: 240 min.
Selskab: Nordisk Film 2013
Genre: Drama
Link: http://www.nymphomaniacthemovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...