Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Officer Down – Leje DVD

23. april 2006 af Toke Nielsen

2 stjerner Skriv en kommentar

Officer Down – Leje DVD billede

Endnu en cop-thriller om korruption og selvtægt. Et udmærket valg hvis alle de gode film er udlejet.

”L.A.P.D. foretager ca. 155.000 anholdelser om året. Der anholdes flere i narkosager end i sager om manddrab, voldtægt, røveri, overfald, indbrud, rapseri og biltyveri.” står der i forteksterne.

En narkohaj bliver skudt ned af en bums på åben gade. Bumsen løber væk, skifter tøj til sin politiuniform og er nu betjent Philip Gammon der under ledelse af Captain Taggart er ude for at rydde op blandt byens narkohajer. Men denne sociopatiske selvtægtmand er samtidig ramt af et lettere religiøst vanvid og drabene begynder også at omfatte uskyldige vidner og hæderlige betjente. Dette får den retskafne betjent Kathryn Shaunessy at mærke, da hun kommer på sporet af de korrupte betjente og mod sin overordnedes ordre starter en efterforskning af sagen.

Los Angeles Police Department er om noget et af USA's mest skandaleramte politikorps når det kommer til korruption og umotiveret vold og det er da også kun forventeligt at vi bliver ramt af en stribe film, der i større eller mindre grad vil forklare eller ligefrem undskylde fænomenet.

Tv-filmen Officer Down er ikke specielt god til nogen af delene, endskønt vi får lidt tågesnak hen mod slutningen om at betjente kun er mennesker under pres. Til gengæld forsøger filmen dog ikke at retfærdiggøre Philip Gammons handlinger. ”Helt eller galning” spørger filmen og sørger derefter for at få ham ekspederet hen hvor peberet gror inden rulleteksterne ruller. Alt i alt er Officer Down bare en ganske underholdende cop-thriller, der naturligvis ikke når film som L.A. Confidential til sokkeholderne. Men som tv-film på en torsdag aften er den ganske fortrinlig.

Kathryn Shaunessy bliver spillet af en ok Sherelyn Fenn, der bortset fra den bizarre thriller Boxing Helena fra 1993 ikke har leveret nogen nævneværdig indsats siden hun gav den som Audrey Horne i David Lynch fantastiske tv-serie Twin Peaks – Officer Down inklusive. Pretty boy Casper Van Dien der kendes fra utallige tv-serie såsom Beverly Hills 90210 og måske især Poul Verhovens Starship Troopers fra 1997 gør en ganske udmærket og iskold psykopatisk selvtægtmand, der dog står i skyggen af Robert Patricks T-1000 fra Terminator 2 - selvom sammenligningen er åbenlys.

Officer Down er i Danmark røget direkte på udlejningshylderne og kan derfor ikke købes i butikkerne. Men står man hos den lokale videopusher med en gedigen gang tømmermænd og alle de gode film er udlejet, kunne man såmænd komme hjem med langt værre film en denne. To fine stjerner for en gang udmærket og dybt forudsigelig underholdning.

Intet ekstramateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Officer Down
Original Titel: Officer Down
Premieredato: 11. april 2006
Instruktør: Christopher Miller
Skuespillere: Casper Van Dien, Sherelyn Fenn, Jerry Kroll, Larry Drake, Sam Scarber
Spilletid: 84 min.
Selskab: Bookmarks Pictures 2006
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...