Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billede

Bamse


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Offside

11. juni 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Offside billede

En komedie om et ølmavede fodboldhold, med stjernespiller som Knold og Tot, har fået et ultimatum, de skal vinde mindst to af kampe for at undgå nedrykning fra sjette division!

I det svenske landskab, i det kære lokal miljø, Stenfors (tæt på Göteborg), hviler stoltheden, eller resterne over fodboldholdet, der engang for niogtyve år siden spillede i allsvenskan (superligaen), men nu har fundet sig ubehageligt tilrette i bunden af sjette og sidste division. De skal vinde et par kampe for at undgå nedrykning og dermed en naturlig opløsning af holdet.
Anders (Jonas Karlsson) er en ildsjæl for holdet, og faren Boston (Ingvar Hirdwall), rullestolskørende, og ”direktør” for klubben, har vist sin søn og resten af herreholdet det gule kort. Støtten vil fremover gå til det særdeles velfungerende kvindehold, som spiller flere divisioner over.
Anders, der er arbejdsløs med har et par småjobs som elsdyrklædt guide for turister, og hvis chef også spiller på holdet. Han ringer fra Liverpool, og kan med stolthed berette, at de gode tider er på vej, han har hyret en tidligere storspiller Duncan Miller (Brendan Coyle) fra denne klub, til at spille for Stenfors for resten af sæsonen!
Men han skal bo hos Anders og hans kone Åsa (Anja Lundqvist) hvis forhold knager en del i fugerne, og temmelig dårlig timing med en fremmed de nu skal dele hus med. Åsa vil allerhelst flytte til storbyen Göteborg, og få et fast job. Men det er Anders der bliver taget hensyn til, han kan ikke bare stikke af fra faderen, som han passer dagligt, og fodbolden og vennerne. I stedet har han ladt sin egen nære familie i stikken.
Brendan viser sig at være en rigtig drukkenbolt, slagsbror og har desuden ikke rørt en bold i mere end ti år!

En letbenet lille affære, uden de store faldballader, det er den klassiske opbygning af hvordan en komedie men meget forudsigelig historie kan udvikle sig og skrues sammen, næsten til det kedsommelige. Den har dog også lidt bid i, hvor dramatikken for sin egen lille historie i Anders´ familie fejder.
Skuespillet er på det jævne, kun Brendan Coyle stikker lidt op. Jonas Karlsson (”De Største Helte”, Bang Bang Orangotang”), er set bedre.
”Offside” er Mårten Klingbergs første spillefilm, og det er ikke det store budskab der er oppe at vende her, og morsomhederne scorer ingen billige point her. Men her er lidt for drengerøvene og et lettere overfladisk studie af denne race for alle nysgerrige kvinder!

Intet ekstra materiale til filmen!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sandrew Metronome.

Titel: Offside
Original Titel: Offside
Premieredato: 4. juni 2007
Instruktør: Mårten Klingberg
Skuespillere: Jonas Karlsson, Brendan Coyle, Anja Lundqvist, Torkel Petersson, Ingvar Hirdwall, Georgi Staykov, Tina Nordlund, Göran Ragnerstam
Spilletid: 103 min.
Selskab: Götafilm/2006
Genre: Humor
Link: http://www.offsidefilmen.se
Gutterne varmer op til kamp.
Gutterne varmer op til kamp.


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...