Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

One Tree Hill Sæson 3

21. marts 2007 af Maria Moni

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

One Tree Hill Sæson 3 billede

Nu udkommer den komplette 3. sæson af One Tree Hill på dvd, og den er helt sikker et ekstra kig værd.

Da jeg var teenager, var ”Beverly Hills 90210” det helt store hit blandt de unge. Vi fulgte ivrigt med i tvillingerne Brenda og Brandons tilbagevende problemer (som egentlig ikke virkede så store, eftersom de boede i Beverly Hills). Serien opnåede stor succes, og mange ungdomsserier har forsøgt at gøre ”Beverly Hills 90210” kunsten efter.

”One Tree Hill” er måske knap så innovativ, som sin forgænger, men hvad den mangler i originalitet, har den til gengæld i kvalitet. Skuespillet er godt, plottet er gennemtænkt og karaktererne er troværdige.

For øjeblikket kører ”One Tree Hill” som genudsendelse på TV3+, men hvis man er træt af de ustandselige reklamepauser, har man nu chancen for at skaffe sig den komplette tredje sæson af den medrivende serie, som bestemt lever op til de to forrige sæsoner.

Serien samler tråden op fra sidste sæson med en glidende overgang, hvor man kort præsenteres for de forskellige problemstillinger i Tree Hill. Derfor kan man sagtens følge med, også selvom man ikke har set hverken første eller anden sæson. Det er sidste år på high school og den lille klike indser at de ikke længere er unge, men på vej til at blive voksne.

Peyton affinder sig med sandheden om sin biologiske mor. Haley kæmper for at redde sit ægteskab med Nathan. Brooke og Lucas finder endelig sammen igen. På trods af at tingene virker som om de går i den rigtige retning, kan man aldrig vide sig sikker.

”One Tree Hill” er en god og solid ungdomsserie, som indeholder alle de rette ingredienser, som spænding, intriger og kærlighed, hvilket er med til at gøre serien til en underholdende oplevelse, der er værd at se.

Ekstramateriale
Dvd-boxen indeholder blot 30 minutter med ”unaired scenes”, kommentarspor på ”With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept and The Show Must Go On” og ”Gag Reel”, hvilket er ret skuffende. Derfor belønnes ekstramaterialet kun med to stjerner ud af seks mulige.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Warner Bros..

Titel: One Tree Hill Sæson 3
Original Titel: One Tree Hill Season 3
Premieredato: 20. februar 2007
Instruktør: Skabt af Mark Schwahn
Skuespillere: Chad Michael Murray, James Laffety, Sophia Bush Hilarie Burton, Bethany Joy Galeotti, Paul Johansson, Moira Kelly, Barry Corbin, Barbara Alyn Woods, Lee Norris, Craig Sheffer
Spilletid: 0 min.
Selskab: Warner Bros. Television og Tollin/Robbins Productions
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...