Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Livsvidner - Gud...
Livsvidner - Gud, Lever De Enndu? billede

Den, Der Lever S...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Out Cold (VHS)

19. januar 2003 af Steffen Damkjær Moestrup

3 stjerner Skriv en kommentar

Out Cold (VHS) billede

Bar røv i sneen, kold øl i halsen. Sådan står man på ski på Bull Mountain. Men noget ondt er på vej herop.

Den bizarre Muntz stjal bjerget fra eskimoerne i Alaska, og siden da har den stået på druk, hor og skistunts fortælles det i ”Out Cold”, som er seneste skud på stammen i genren teenage-sex-comedy. En genre der tæller film som ”Animal House” (1978), ”Meat Balls”(1979) og ”American Pie” (1999). ”Out Cold” er hverken ringere eller bedre end disse og til trods for, at den nok hurtigt går i filmhistorikerens glemmebog, er det en skøn film at sumpe til, når den er med dum på en søndag eftermiddag.

Fortællingen kredser om en flok skivenner, hvor den ene er mere stereotyp end den anden: blandt flokken er den dumme Pig Pen, som aldrig scorer, den fordrukne Luke, som altid får pikken i klemme, der er bøssede Lance, som endelig springer ud, og så er der Rik, romantisk og forvirret og filmens egentlige hovedperson. Flokken styrer stedet og har det generelt for sjovt. Bull Mountain er nemlig lige til. Her er ingen fancy barer og masseturisme. Endnu.

For til bjerget ankommer JR-look a like Mr. Majors. Og han er i SnowBizz. Derfor skal Bull Mountain nu laves om til SnowNook, et Monte Carlo blandt ski resorts. Mr. Majors indfører arbejdsuniform og stramme regler. Ikke mere med at få fætteren i klemme i spabadets dyser…

Flokken må tage affære. Og da Mr. Majors datter er Riks tidligere flamme er der også en romantisk misere, der skal rettes op på. Det bliver den da også, med et twist. Generelt kan man dog ikke beskylde filmen for at være twistet. Snarere er her tale om et studie i forudsigelighed. Som når den svenske playboy Victoria Silvstedt portrættererstorbarmet blondine med navnet Inga (i øvrigt tredje gang i træk at hun spiller den rolle og med det navn). Filmen er kitcsh. Ja faktisk er den, for nu at citere pigerne fra Ghost World, så dårlig at det nærmest er godt eller så dårligt, at det har passeret godt og gået tilbage til dårligt igen.

Faktisk er sandheden nok, at filmen er et sted mellem god og dårlig. Man ved, hvad man kommer efter, man ved, hvad man får. Og det er jo heller ikke altid så slet endda.

Titel: Out Cold
Original Titel: Out Cold
Premieredato: 29. oktober 2002
Instruktør: Bredan, Emmett Malloy
Skuespillere: Jason London, Lee Majors, Willie Garson, Zach Galifianakis, David Koechner, A.J, Cook, Victoria Silvstedt
Spilletid: 89 min.
Selskab: Touchstone Pictures, Buena Vista, Spyglass Entertainment
Genre: Humor
Link: http://video.go.com/outcold/

banner
Overskrift Højre Block
Brænd alle mine ...
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The InspectionKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...