Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spioner På Missi...
Spioner På Missioner billede

The Outpost
Bølle På Eventyr
Undtagelsen
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Parterapi i paradis

4. december 2009 af Ellen Norvang

1 stjerner Skriv en kommentar

Parterapi i paradis billede

Vince Vaughn i ikke særlig morsom komedie om parforholdets op- og nedture.

Hvad får Vince Vaughn, Kristin Davis og Jean Reno til at sige ”ja” til at lave en irriterende, tam og helt igennem uinteressant komedie om 3 forhold med problemer? Svaret er ikke prestige og gode plusser på cv'et, så måske penge?

Cynthia (Kristen Bell) og Jason (Jason Bateman) har problemer med at få børn. Det har ødelagt deres forhold og de overvejer derfor skilsmisse. Men inden da vil de give det en sidste chance og prøve parterapi. De har fundet den perfekte løsning; terapi på en tropeø med turkise bølger og hvide sandstrande.
Der er bare det problem at for at få råd til turen skal de finde 3 andre par, der kan tage med. Det lykkedes at overtale deres vennepar, da de bliver lovet de kan slippe for terapi-delen og blot slappe af på stranden.
Dave (Vince Vaughn) og Ronnie (Malin Akerman) har ikke problemer med ægteskabet, men ser turen som den perfekte bryllupsrejse de aldrig fik. Joey (Jon Favreau) og Lucy (Kristin Davis) vil gerne skilles og tager med for at kigge på labre laver og muskuløse mænd. Og så er der Shane (Faizon Love) som ganske vist er skilt, men dater en ung kvinde på 20 år.
Parrende ankommer til paradiset Eden West hvor de hurtigt finder ud af de ikke kan slippe for terapi. Er der mon slanger i paradiset der kan forstyrre ægteskabets fred?

Noget må være gået galt for der burde være nogen der stoppede op og rev manuskriptet væk fra producenter og skuespillere. Det er dejligt at se en amerikansk komedie en gang imellem. Men den skal være sjov. Og ”Parterapi i Paradis” er ikke sjov. Der er intet overraskende i handlingen, forudsigelige hændelser og klichéer tæskes igennem til de alle sammen er opbrugte. Det er tynd kop the. Man sidder og venter på spændende forløsninger og sjove jokes, men det falder alt sammen på halen før det overhovedet er startet. Men hvem kan man give skylden? Ja, Vince Vaugh og Jon Favreau har selv skrevet manuskriptet og insisterede også på at putte dem selv på rollelisten.
Magen til idéforladt og ligegyldigt manuskript skal man lede længe efter og det skaber undren over hvorfor ingen har kunne se projektet er en fiasko.

Titel: Parterapi i paradis
Original Titel: Couples Retreat
Premieredato: 4. december 2009
Instruktør: Peter Billingsley
Skuespillere: Vince Vaughn, Kristin Davis, Jason Bateman, Kristen Bell, Faizon Love, Jean Reno
Spilletid: 114 min.
Selskab: Stuber Productions, 2009
Genre: Humor
Link: http://www.couplesretreatthemovie.com


banner
Overskrift Højre Block
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
SangklubbenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...