Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Buster Oregon Mo...
Buster Oregon Mortensen billede

Jungle Cruise
Free Guy


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Pawn Shop Chronicles

1. december 2013 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar

Pawn Shop Chronicles  billede

Bøvet sydstats humor uden form…

I ”Pawn Shop Chronicles” er omdrejningspunktet en lille støvet pantelåner biks ude på Lars tyndskids mark et sted i de amerikanske sydstater. Bestyreren af butikken, Alton (Vincent D'Onofrio), passer butikken sammen med sin kammerat Johnson (Chi McBride), og bruger det meste af tiden på at brokke sig over hverdagens trivialiteter. Omkring Alton og hans lille pantelånershop, udspiller der sig tre forskellige historier. To crack junkier (Paul Walker og Kevin Rankin) planlægger at røve en ven. En ægtemand (Matt Dillon) kommer på sporet af sin forsvundne kone og en elendig Elvis imitator (Brendan Fraser), prøver lykken i et lokalt tivoli. Alle historierne er naturligvis hvirvlet ind i hinanden på kryds og tværs, og alt lige fra kidnapning til mord udspiller sig under vejs.

”Pawn Shop Chronicles” er instrueret af Wayne Kramer, der tidligere har stået bag den oversete ”The Cooler” (2003) og den glimrende spændingsfilm ”Running Scared” (2006). Desværre har Kramer ikke ramt plet med ”Pawn Shop Chronicles”, der fremstår som en rodet og u-sjov affære. Det virker som om, Kramer ikke har vist hvad han ville i ”Pawn Shop Chronicles”, der på den ene side forsøger sig med humor tilsat sydstats Red Neck charme. Mens filmen på den anden bruger energi på en brutal hævnhistorie, der udmunder i et aldeles voldeligt opgør i filmens sidste akter. Filmen sætter sig, med andre ord, på to forskellige stole, og resultatet holder desværre ikke i længden.

”Pawn Shop Chronicles” er ikke en kedelig film som sådan, men genreforvirringen gør, at man som publikum taber interessen ret hurtigt både for historien og i særdeleshed også for karaktererne.
Det er synd og skam, da Wayne Kramer ellers har fået skrabet et ganske hæderligt skuespilhold sammen. Den altid seværdige Vincent D'Onofrio tøffer rundt som en anden bedstefar i rollen som pantelåner mens Matt Dillon for lov til at overspille med gaspedalen i bund, i rollen som hævngerrig ægtemand.
Elijah Wood dukker ligeledes op i rollen som den skumle Johnny Shaw, hvis virkelige identitet, ikke skal afsløreres hér.
Men uanset hvor gode skuespillere ovenstående egentlig er, så kan de desværre ikke hamle op med det noget rodede manuskript og plot.

”Pawn Shop Chronicles” ender i stedet som en lidt ligegyldig film, der hurtig er set og meget hurtig er glemt.

Man kan kun ærgre sig over, at dette sandsynligvis bliver det sidste vi kommer til at se den nyligt afdøde Paul Walker (kendt fra blandt andet ”Tha Fast and the Furious” filmen) i.

Der er ikke noget ekstramateriale til ”Pawn Shop Chronicles”

Filmen er venligst stillet til rådighed af: Mis. Label.

Titel: Pawn Shop Chronicles
Original Titel: Pawn Shop Chronicles
Premieredato: 7. november 2013
Instruktør: Wayne Kramer
Skuespillere: Vincent D'Onofrio, Chi McBride, Paul Walker, Kevin Rankin, Brendan Fraser, Matt Dillon
Spilletid: 107 min.
Selskab: Mimran Schur Pictures 2013/ Mis Label 2013
Genre: Action , Gyser , Humor , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...