Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Payback Time (DVD)

17. december 2003 af Morten Pedersen

2 stjerner Skriv en kommentar

Payback Time (DVD) billede

”Payback Time” lover smæk for skillingen og Vin Diesel i topform, men det hele fuser ud og bliver langtrukkent og kedeligt.

”Payback Time” er på mange måder et studie i, hvordan markedskræfterne i Hollywood fungerer.
En populær action-skuespiller (Vin Diesel) med et par succeser på visitkortet (xXx, The Fast and The Furios) rystes sammen med et manuskript, som i store linjer er blevet skrevet 1000 gange før, tilsæt nogle eksplosioner og et par skefulde brutal vold – Og vupti, så skal der nok være nogle action- og Dieselfans, der bider på krogen – og så er der penge i kassen.

Desværre ses denne cocktail lidt for ofte, og resultatet er derefter. ”Payback Time” er en middelmådig film, der sætter sig mellem to stole og satser på, at Vin Diesel kan redde stumperne. Godt nok er hans fysiske fremtoning mere imponerende end de fleste, men nogen stor skuespiller er han ikke. Han besidder et meget determineret ansigtsudtryk, og det sidder låst fast under hele filmen. Det bliver meget selvhøjtideligt – og man savner lidt humor og friskhed. Det er lige før, at man savner Charles Bronson….

Plottet er også set før. Sean Vetter (Diesel) er en hårdkogt DEA-agent, som efter en vellykket aktion mod en narkotika-ring bliver ramt af stor sorg, da hans kone bliver slået ihjel. For narkotika-ringen er ikke lige sådan at slippe af med, og de finder sig ikke i at blive generet i deres forehavende. Vetter begynder opsporingen af drabsmændene og finder ud af, at magtfulde bagmænd er ved at stable en ny forbryderorganisation på benene, under kendenavnet Diablo.
Så begynder det store hævntogt – og det kunne nok være spændende nok, hvis man havde valgt at lave en rendyrket actionfilm. Men Vetter skal også udtrykke følelser, vise omsorg og bekymring - det holder bare ikke. Actiondelen halter også – dels fordi mange af scenerne er forvirrende, og dels fordi man til tider har svært ved at sympatisere med Vetter, der ukritisk slår og skyder løs på alt, han kan komme i nærheden af uden altid at have nogen særlig grund til det.

Vetters makker, (Larenz Tate) er i en helt anden boldgade. Han ser helt malplaceret ud, og man får helt lyst til at trøste den stakkels mand, der gang på gang får et forskræmt udtryk i øjnene under kampscenerne.

Der er egentligt ikke så meget mere at tilføje om denne film. Man skal være meget stor fan af Vin Diesel for at finde det værd at investere i denne DVD-film, der overtegnede bekendt aldrig fandt vej til danske biografer – heldigvis for det.

To stjerner kan det blive til, og det skyldes kun julehumøret – ”Payback Time” vil hurtigt blive glemt

Ekstramaterialet er ligesom filmen ikke imponerende. Det begrænser sig til en trailer og 7 slettede scener – og der er ingen forklaring på, hvorfor scenerne er blevet fravalgt, det må man selv gætte sig til.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Payback Time
Original Titel: A Man Apart
Premieredato: 16. december 2003
Instruktør: F, Gary Gray
Skuespillere: Vin Diesel, Larenz Tate, Steve Eastin, Timothy Olyphant
Spilletid: 105 min.
Selskab: Avery Pix Newman/Tooley Films, FC/SF Film, 2003
Genre: Action
Link: http://www.amanapartmovie.com


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...