Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rat Race (DVD)

26. juli 2002 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar

Rat Race (DVD) billede

Et væddemål er sat igang af pengemænd, og en jagt på 2 millioner i et skab i Mexico, er 6 almindelige mennesker på vej med hver deres nøgle. Og der er én regel der gælder: Ingen regler...

På et fashionabelt hotel på ludomanernes hjemmebane Las Vegas, er flere mennesker på gennemrejse, eller bare strandet imidlertidigt. Men alle bliver tiltrukket af de enarmede på hotellet, og 6, af dem vinder en særlig mønt. De får af receptionen den besked, at der øverst oppe på hotellet, venter dem en overraskelse. Vera Baker (Whoopi Goldberg) der lige har genfundet sin tabte datter Merrill Jennings (Lanei Chapman), der synes at være lidt komprimisløs allerede ved første færd. Napolitaneren Enrico Pollini (Rowan Atkinson), der synes at være lidt af en excentriker, og lidende af narkolepsi, hvilket bevirker at han kan falde i søvn pludselig og i opretstående stilling, sådan foregår det ihvertfald her, desuden den unge Nick Schaffer (Breckin Meyer), der virker meget skeptisk. Randell Pear (Jon Lovits) er også havnet her på øverste, men ikke med konens tilladelse, som satdig befinder sig uvidende nede på værelset med børnene. Owen Templeton (Cuba Gooding Jr.) er den uheldige dommer der ødelagde en amerikansk fodboldkamp som Dallas Cowboys var den ene part i, som han skulle dømme, men fumlede så meget med mønten, at kæmpe tumulter opstod, og kampen blev aflyst, hvilket har gjort ham kendt i omegnen, rundt regnet 2-3 stater. Ikke mindst er der de 2 brødre Duane Cody (Seth Green) og Blaine Cody (Vince Vieluf) der er omstrejfende lykkejægere.
Ind træder Donald P. Sinclair (John Cleese), ejeren af hotellet, og det viser sig nu at de alle er medvirkende i et væddeløb, 6 nøgler bliver udleveret, en til brødrende, en til Vera og hendes datter, og en hver til de resterende. Med den nøgle kan et skab åbnes i Silver City, Mexico ved banegården, og der ligger 2 millioner dollars og venter på den/de heldige. Det går meget langsomt op for dem hvad det er der sker, men oludselig styrter de allesammen afsted, bortset fra Nick. Bag I kullissen, en glasrude af spejlrefleks står rigmænd, sheiker og nyder synet, samtidig med at deres gør deres indsats på hvem af de væddeløbsimplicerede der når sit mål først. Enrico er pludselig gået en i sin dvale, og stående nærmest støbt ind i foyerens blanke gulv, medens konkurrenterne styrter mod lufthavnen. Vanvittigheden og fantasien styrer dem alle mod det endelige mål, men deres rejse er hver især ganske unik. Nick har lige smidt sin nøgle ned i en affalsspand på hotellet, da han tilfældigt for øje på en pige, der læser den samme bog som ham. Han starter en samtale, og det viser sig at hun, Tracy Faucet (Amy Smart), både er ganske køn og helikopterpilot samtidig. Ovenikøbet skal hun til El Paso i Mexico. Og da Cody brødrende har ødelagt lufthavnsradaren, idet der var udsolgt på de sydgående afgange, og al flytrafikken er afbrudt på ubestemt tid, øjner Nick pludselig en chance. Nu er alle på vej.

Kører videre hvor “Ud at køre med De Skøre” slap speederen, men har ikke helt den charme og vanvid over sig, som nogle af sine forgængere, og slapstickeren Leslie Nielsen, Rowan Atkinson med sin ukontrollerede Bean virker ikke som den perfekte casting, træder lidt udenfor, Clees ser man ikke meget til, og hans rolle er også skarpt defineret. Til gengæld fungere de resterende ganske udemærket, specielt Wayne Knight som hjertekurér og Enrico chauffør har timingen. Men filmen har da helt sine sjove momenter, selvom der kører lidt rigelig langt på literen, og benzinen er noget tynd i oktantallet,så underholder den da medens den kører.
Filmen er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: Rat Race
Original Titel: Rat Race
Premieredato: 15. juli 2002
Instruktør: Jerry Zucker
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Whoopi Goldberg, Rowan Atkinson, John Cleese, Jon Lovitz, Wayne Knight m, fl.
Spilletid: 107 min.
Selskab: Fireworks, Paramount/2001
Genre: Humor
Link: http://www.scanbox.dk
Hotelejeren må affyre et skud for at lette startdeltageren ud på deres mission, de 2 millioner.
Hotelejeren må affyre et skud for at lette startdeltageren ud på deres mission, de 2 millioner.
Cody brødrende er på jagt efter deres nøgle, som en låsesmed har fået fat i, og nu selv vil deltage uopfordret. Koen er et af gidslerne i den skrupelløse jagt.
Cody brødrende er på jagt efter deres nøgle, som en låsesmed har fået fat i, og nu selv vil deltage uopfordret. Koen er et af gidslerne i den skrupelløse jagt.
Owen har vidst sig at være en falsk buschauffør, og en hærskare af Lucy Ball-fans, hjælper ham på vej til Silver City.
Owen har vidst sig at være en falsk buschauffør, og en hærskare af Lucy Ball-fans, hjælper ham på vej til Silver City.


banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...