Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Raze.

20. august 2014 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Raze. billede

Raze trækker tråde tilbage til de gode gamle W.I P. film. Så er man fan af exploitation genren, må man se denne moderne opdatering.

Sabrina (Zoe Bell) og Jamie (Rachel Nichols) er 2 kvinder, der efter de er blevet kidnappet vågner op i hver deres celle. De holdes fanget sammen med en masse andre kvinder. Det sindssyge ægtepar Elizabeth (Sherilyn Fenn) og Joseph (Dough Jones) har kidnappet dem alle, og nu skal de indbyrdes kæmpe imod hinanden til døden. Dem der nægter får en af deres nærmeste slået ihjel. Det hele er sat op som ren og skær underholdning for en flok rige overklasse mennesker, der alle nyder død og vold sammen med et glas godt vin og en rød bøf. Sabrina er en klar favorit, men efterhånden som der bliver tyndet ud i rivalerne, bliver det ikke nemt for Sabrina at kæmpe, og et opgør imod det gale ægtepar er under opsejling.

Instruktøren Josh C. Waller har bestemt set de gamle exploitation film i W.I.P genren (Women In Prison). Han har dog valgt at fjerne alt den nøgenhed som de gamle film svælgede i, og som bestemt var et af deres store trækplastre. Det kan man så diskutere, om det var en god ide. Der er også skåret ned på blod og gore, og de mange kampe kvinderne imellem har et strejf af realisme over sig.

Zoe Bell der har hovedrollen som Sabrina startede sin karriere som stuntkvinde blandt andet i serien Xena:Warrior Princess. Hendes store gennembrud kom da hun lavede alle Uma Thurmans stunts i Kill Bill. Senere spillede hun en stor rolle i Quintin Tarantinos Death Proff, og siden har hun medvirket i en masse mindre produktioner.

Som en hyldest til exploitation genren holder Raze bestemt. De mange kampe er flot koreograferet, og Zoe Bell får lov til at dele rigeligt med bøllebank ud. Historien er ganske forudsigelig, men dette betyder mindre i en film som denne.

Der er intet ekstramateriale på denne udgivelse.

Billede er flot gengivet i dets oprindelige Cinemascope format, og de mange slag og prygl lyder godt i Dolby Digital 5.1.

Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Raze er venligst stillet til rådighed af Koch Media.

Titel: Raze.
Original Titel: Raze.
Premieredato: 20. august 2014
Instruktør: Josh C, Waller.
Skuespillere: Zoe Bell, Rachel Nichols, Tracie Thomas, Sherilyn Fenn.
Spilletid: 88 min.
Selskab: 2013
Genre: Andetbanner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...