Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rebound

9. april 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rebound billede

Martin Lawrence giver den som basket-træner i en mindre overgearet komiker-rolle, for en gangs skyld

Den berømte basket træner, Roy McCormick (Lawrence), går ikke just op i at være træner, men mere op i at tjene penge på reklamer og sponsorater. Efter ureglementeret opførsel på banen, bliver han trukket væk – men i forvirringen kommer han til at dræbe modstanderens maskot og bliver dermed smidt ud af NCBA forbundet.
Ungerne på den skole, som Roy gik på i sin tid, har det værste basketball hold man kan forestille. De har ikke vundet i 12 år. De øjner deres chance for at vende deres situation ved at bruge Roy til at træne dem. De opfinder et job-tilbud og sender det til Roy. Roy er meget betænkelig ved tilbuddet, men slår til da han begynder at miste sine ejendele i forbindelse med dårlig betaling. I næste øjeblik er det ikke kun opgaven for Roy, at få det uheldige basket-ball hold op at køre, men også en kamp for at bevise sit værd indenfor basketball-verdenen igen.

Det triste ved Rebound er, når komikken bliver presset igennem, er den slet ikke sjov. Det gør filmen til en lidt over middel komedie. Den såkaldte ”komedie” udvikler sig dog mere til et romantisk drama. Efterhånden som filmen skrider frem, kommer der mere fokus på de amerikanske kerneværdier. Eksempelvis relationen mellem Lawrence og moderen til en af spillerne på holdet, men også selve ideen med at ”bare man står sammen kan man nå langt”. Man kommer næsten til at fælde en tåre.

Martin Lawrence er den skuespiller, der befinder sig i det rette element. Han er mere afbalanceret i denne film og knap så overgearet som i eksempelvis Bad Boys, eller Blue Streak. Dette gør, at hele seancen er til at holde ud at se på. De unge spillere på The Smelters udgør en herlig mangfoldighed. Der er gjort noget, for at få det til at fremstå så forskelligartet som muligt.

Familie-films markedet er indenfor den senere tid blevet invaderet af stjerneskuespillere som Vin Diesel og Eddie Murphy. Her tænkes på film som The Pacifier (Diesel) og Daddy Day-Care (Murphy), så der kan have været en bagtanke, at Lawrence ville bevæge sig ind i på dette marked også. Ice Cube har også haft succes med sin “Are We There Yet?” Film. Da Rebound fik premiere druknede den desværre i langt større og mere konkurrencedygtige titler som Star Wars : Revenge Of The Sith, War Of The Worlds og Batman Begins. Så Rebound nåede ikke så meget frem i rampelyset. Det gør dog heller ikke det store, da der intet bemærkelsesværdigt er ved den. Rebound forbliver endnu en familiefilm, som Hollywood har begået.

Instruktør Steve Carr har i betydelig grad arbejdet med afro-amerikanske skuespillere, hvilket synes at være hans varemærke. Han står bag Next Friday med Ice Cube og Dr. Dolittle 2 med Eddie Murphy. Endvidere har han instrueret Daddy Day Care, ligeledes med Murphy.

På ON-Z giver vi 3 stjerner for filmen! Martin Lawrence har været i stand til at få nedtonet sit over-ivrige komikertalent en smule, så man kan holde ud at høre på ham.

DVD ekstra materiale
-Alternativ slutning
-Atoryboards
Inside Looks: Big Momma’s House 2 og Ice Age 2

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox

Titel: Rebound
Original Titel: Rebound
Premieredato: 4. april 2006
Instruktør: Steve Carr
Skuespillere: Martin Lawrence, Wendy Raquel Robinson, Breckin Meyer, Horatio Sanz, Oren Williams, Patrick Warburton, Megan Mullaly
Spilletid: 83 min.
Selskab: : 20th Century Fox, SF-Film, 2005
Genre: Familie
Link: http://www.reboundthemovie.com


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...