Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Roman J Israel Esq

8. februar 2018 af Sandra Virginia Bereza

4 stjerner Skriv en kommentar

 Roman J Israel Esq  billede

Krimi-dramaet 'Roman J. Israel, Esq.' handler om Roman Israel, der er forsvarsadvokat i ​​et overbelastet domstolssystem i Los Angeles.

Roman er en både engageret og dybt idealistisk forsvarsadvokat, hvis liv ændres totalt, da en række voldsomme begivenheder medfører overvejelser omkring, hvordan han tidligere har defineret sin karriere.

'Roman J. Israel, Esq.' er instrueret af Dan Gilroy, manden bag den mørke Nightcrawler, og filmens hovedrolleindehaver, Denzel Washington, har modtaget en Oscar-nominering for sin præstation.

Roman J. Israel, Esq., En drevet, idealistisk forsvarsadvokat, der befinder sig midt i en række begivenheder, der fører til en krise og nødvendigheden af ​impulse ​ekstreme handlinger.

Roman ejer hverken en computer, en smartphone eller en bil.

Han bruger stadig en minidisk og hans høretelefoner ligner sådanne man brugte en gang i 70'erne, for ikke at nævne hans tøjstil der klart giver indtrykket af en mand, der lidt er blevet en skygge af sit generte selv.

Roman J. Israel, Esq. er en dramatisk thriller der udspiller sig i underbelægningen, af ​​det overbelastede Los Angeles straffesystem.

Denzel Washington spiller en drevet, idealistisk forsvarsadvokat, hvis liv opblusses, da hans egen chef pludseligt får hjertestop og Roman pludseligt står i en situation, som gør at han han må ud og sikre sig en ny plads i den moderne verden.

Colin Farrell spiller rollen som den ambitiøse, monierede advokat, der rekrutterer Roman ind i hans firma.

Han vil gerne have Roman ind under sine Advokat firmas vinger, fordi Roman er den type advokat der går 100% ind for retfærdighed.

Roman er fra den gode gamle skole og har en helt andet tilgang til retsystemet. men også den måde der bliver gået til sagerne på.

Hvilket godt kan bruges i det store advokat firma. Roman mangler penge og da hans gamle chef dør er det helt oplagt at sige ja til en stilling i firmaet.

Med sin klæbe hjerne recitere Roman hver en linje fra den amerikanske juridiske bibel og husker nøjagtige datoer hvad angår hvert tilfælde han har sig belæst eller berørt.

Han er socialt bevidst omkring reformens system, der stigmatiserer de fattige. Og får han chancen for at bøje dit øre i en sag, bøjer han det til gulvet.

Da Roman bliver sat på en sag, hvori den forkerte er blevet fængsel, modtager han nogle informationer der kan finde frem til den rigtigt skyldige. Og dette får rodet Roman ud i nogle problemer, som desværre får en ende på ikke kun hans karriere men også hans liv.

Det er en god Karakter dreven film, med interessante livsbekræftende hændelser, der sker nogle overraskende drejninger i historien der bygger op til suspense.

Men det der gør den lækker og interessant er dette næstent perverst engagement, som klumper sig sammen med denne urolige, lidt irriterende, selvmedlidende udstødte person, som man har lyst til ikke at være i nærheden af, men som man må acceptere er der, og er der for at blive og så alligevel ikke..

Titel: ROMAN J. ISRAEL, ESQ.
Original Titel: ROMAN J. ISRAEL, ESQ.
Premieredato: 8. februar 2018
Instruktør: Dan Gilroy
Skuespillere: Denzel Washington Colin Farrell Carmen Ejogo
Spilletid: 122 min.
Selskab: Colombia Pictures, 2017
Genre: Drama , Krimi , Thriller
Link: https://www.youtube.com/watch?v=CItEtnp3nPY&t=44s


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...