Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Thor: Love And T...
Thor: Love And Thunder billede

Alle For Fire


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rune Klan - Det Stribede Show

1. december 2014 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rune Klan - Det Stribede Show billede

Trylleri og talegaver i skøn forening

Rune Klan, er det ikke ham komikeren der kan trylle? Jo, men det er saftsusemig også ham komikeren som er speedsnakker, særdeles energisk, publikumsengageret og tilstedeværende i uhørt grad. Naturligvis er han en fænomenal tryllekunstner, men han kobling til stand up, anekdoter og eventyr gør ham i min verden til et unikum. Han kan slet ikke skjule han begejstring over at stå på en scene, og oftest dukker der også lynhurtigt ny satire ind fra højre, som er så skarp at han selv kommer til at grine af sig selv. Alene dette smitter ufatteligt meget, og en aften i selskab med Rune Klan er notorisk en god aften.

På show-scenen og udgivelsesfronten er Det Stribede Show en velvalgt titel, for med tidligere bedrifter i folkemunde farverne rød, grøn og blå, så er dette mix af lidt af det hele meget passende. Der bliver tryllet med alt fra barberblade og toiletpapir, via spraymaling, Bibelen og bowlingkugler, til Stolen fra Polen og en fyr der hedder Lasse. Hele herligheden er spundet sammen af Runes frygt for at miste sit publikum. Hans metier er hans altoverskyggende hjemmebane, og det faktum går han i klinch med ud fra parolerne om livets hastighed, sammenhold, forelskelse og meget andet. Blandt andet bliver ægteparret Jytte og Finn en slags hovedrolleindehavere i Runes betragtninger, lige som Laura på 10 år bliver modvægten og selve perspektiveringen mellem det unge og ældre segment.

Men det er ikke det eneste interaktion som Rune Klan foretager sig. Den spanske kamerafører Juan, spiller også en væsentlig part i løjerne, da Rune skal forsøge sig med en powerpoint-præsentation omhandlende filosoffen Søren Kierkegaard. Det Stribede Show er ud over at være et formidabelt comedy show, også et stilbillede i uovertruffen timing. Det som må siges at være et af Runes varemærker er også den selvironi han får skabt i forhold til forestillingen om tryllenumre som går i vasken, for siden hen at vise sig at udmønte sig i et endnu vildere trick.

Du skal investere i Det Stribede Show, hvis du er træt af de kinesiske ringe, men meget hellere vil se de norske ringe. Du skal se Det Stribede Show, hvis du hedder Poul Lauritzen. Du skal i det hele taget se Det Stribede Show, hvis du bare er vild med sublim kombination af comedy og tricks.

Som en lille sidebemærkning, kan det oplyses at man som tilvalg kan påsætte danske eller engelske undertekster på showet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Rune Klan - Det Stribede Show
Original Titel: Rune Klan - Det Stribede Show
Premieredato: 20. november 2014
Skuespillere:
Spilletid: 92 min.
Selskab: Epoman, 2014
Genre: Humor
banner
Overskrift Højre Block
Prey (Disney+)
Murina
Min sommer i Pro...
Resten af Livet
Thor: Love and T...
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
PlaygroundKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...