Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Scream Queens the Complete First Season

3. december 2016 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Scream Queens the Complete First Season billede

På Wallace Universitetet er der noget helt galt. De studerende falder som fluer, da en frygtindgydende massemorder slår sig løs blandt dem. Morderen er klædt som universitetets maskot, en rød djævel. Scream Queens den første sæson er en veloplagt serie, der blander det bedste fra den moderne popkultur med gys og gru og skøre optrin i massevis. Alle de medvirkende er helt med på legen, og specielt skønt er det at se Jamie Lee Curtis i rollen som universitets rektor. Hun er i sandhed en ægte Scream Queen.

Kappa Kappa Tau er den mest berømte og berygtede studenter forening på Wallace Universitetet. For nogle år siden siges det, at en ung studine døde under en fødsel i et badekar på loftet, midt under en vild fest. Barnet blev fjernet, men hvor det blev af ved ingen. Det blodige badekar står der til gengæld endnu. Nu til dags er Kappa Kappa Tau mægtigere end nogensinde og pige kliken der holder til der styres med jernhånd af overklasse pigen Chanel (Emma Roberts). Ingen skal stå i vejen for hendes planer, og ak og ve den der er smukkere end hende, eller bærer samme kjole til en fest. Hun er og vil være dronningen på Kappa Kappa Tau. Da nye studenter ankommer til universitetet beslutter rektor (Jamie Lee Curtis), at alle skal have mulighed for at blive optaget hos Kappa, hvilket der er mange der gerne vil. Chanel arrangere en Hell Week, hvor ansøgerne nærmest bliver trukket igennem helved for at bestå de strenge og uretfærdige optagelseskrav. Men midt under ”festlighederne” slår en morder til. Den røde djævel. Forklædt som stedets maskot slår han/hun ihjel på grusomste vis, og ingen kan vide sig sikre. For hvem er fjende og hvem bliver det næste offer for den røde djævel, og hvad har fødslen i badekarret for mange år siden, at gøre med det hele.

Scream Queens the Complete First Season består af 13 episoder der er delt ud på 4 DVD skiver:

Pilot.

Hell Week.

Chainsaw.

Haunted House.

Pumpkin Patch

Seven minutes in Hell.

Beware of Young Girls

Mommie Dearest.

Ghost stories.

Thanksgiving.

Black Friday.

Dorkus.

The Final Girl(s)

Skaberne bag serien er helt klart inspireret af slasher film fra 80’erne og 90’erne. I disse film handlede det også tit om at vokse op og overgangs fasen fra voksen til barn, og det er også de emner Scream Queens serien blandt andet handler om. Man kan sagtens sammenligne serien med andre ungdoms serier som eksempelvis Glee, hvilket ikke er så mærkeligt, da det også er folkene bag denne, der står bag Scream Queens. Denne gang har de bare smidt lidt blod og gys ned i produktionen, og vupti har de skabt en serie, der bestemt tager pulser på teenage popkulturen anno 2016. Humoren er skarp, og der klippes og fortælles i et hæsblæsende tempo, hvor ungdommen og seriens målgruppe føler sig på sikker hjemmebane. Heldigvis er der også noget for de gamle hunde i form af alle tiders største Scream Queen og kult horror babe Jamie Lee Curtis, der er kendt i genren for hendes rolle i Halloween film serien som John Carpenter så stilsikkert satte i gang. Jamie Lee Curtis spiller med overbevisende erfaring, og med et glimt i øjet. Hendes rolle som over rektor på universitetet er en grundsten i selve seriens handlings forløb, og havde bestemt været noget andet uden hende.

Scream Queens the Complete First Season er stilsikker og bevist underholdning for nutidens ungdom, men den nu voksne MTV generation kan bestemt sagtens kigge med, og bliver godt underholdt undervejs.

Ekstramateriale.

Det ekstramateriale der er på Scream Queens the Complete First Season er lidt men godt, og hvis man er fan af serien vil det uden tvivl bringe smil frem på læben. Det er muligt at se følgende som ”bag om” programmer: Rush Kappa! Between 2 Queens og Style Queens.

Første sæson kan ses med Svenske, Norske, Danske og Finske undertekster.
De mange skrig kan nydes i Engelsk Dolby Digital 5.1

Scream Queens the Complete First Season er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: Scream Queens the Complete First Season
Original Titel: Scream Queens the Complete First Season
Premieredato: 3. december 2016
Instruktør: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan.
Skuespillere: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Skyler Samuels, Lea Michele, Glen Powell, Diego Boneta, Abigail Breslin.
Spilletid: 570 min.
Selskab: 2015
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
UdvandrerneKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...