Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Sorority Boys

26. juni 2003 af Henrik Østergaard

2 stjerner Skriv en kommentar

Sorority Boys  billede

Endnu en af de der ungdomskomedier, i samme stil som ”American Pie” og ”Roadtrip”, har indfundet sig på de danske videohylder, og det kan man så grine eller græde over.

De tre venner, Dave, Adam og Doofer, vågner en morgen efter en vild fest i studenterhuset omgivet af tomme sprutflasker og letpåklædte studiner. De bliver kaldt ind til møde, hvor formanden for studenterforeningen har dårlige nyheder: Festkassen er blevet stjålet i løbet af nattens fest og som om det ikke var nok, bliver vores tre venner, der er med i festudvalget og dermed har ansvaret for festkassen, anklaget for forbrydelsen og smidt ud af studenterhuset. For ikke at skulle bo på gaden, prøver de i stedet at få et værelse i pigernes hus på den anden side af gaden, men der er som bekendt adgang forbudt for drenge. Så udklædt som piger får de et værelse og samtidig skal de også lige have renset deres navne og indleder jagten på den rigtige tyv. For ellers kan de nemlig ikke komme med til den kommende fest, som er særdeles vigtig for de tre ungersvendes fremtidige karrierer. Og det bliver en jagt, der foregår i høje hæle, paryk og matchende håndtasker, og det er jo ikke altid lige nemt for en populær festabe som Dave (Barry Watson), en tyr som Adam (Michael Rosenbaum) og en konstant stiv stodder som Doofer (Harland Williams).

Skuespillet er ikke prangende, men heller ikke elendigt. Skuespillerne vil nok være ukendte for de fleste på disse breddegrader, måske med en enkelt undtagelse: Nogle vil sikkert kunne genkende Barry Watson fra hans rolle som den ejegode storebror i den selvhøjtidelige og sukkersøde TvDanmark-serie ”I Den Syvende Himmel”. Her er han udmærket som festaben Dave, der skal forsøge at få fat i festkassen, og dermed sikre sin og sine venners fremtidige karriere, og samtidig uheldigvis er blevet fuldstændig forgabt i den smukke men også meget feministiske Leah (Melissa Sagemillar).

De stærkt forudsigelige herligheder er instrueret af Wallace Wolodarsky. Han har blandt andet også instrueret en række afsnit af ”The Simpsons”. Denne series geniale, underfundige humor kommer dog kun svagt eller slet ikke igennem i denne typiske ungdomskomedie, der trækker på fuldstændig samme hammel som ”American Pie”, ”Dude, Where’s My Car?”, ”Roadtrip” og alle de andre tumpedumme ungdomskomedier, der konstant bliver spyttet ud fra Hollywoods drømmefabrik. Den er da også fuldt på højde med disse supersuccesser, og den har alt hvad man forventer fra genren, med dens forudsigelige handling, belærende slutning, stereotype karakterer, vilde fester, en smule obligatorisk nøgenhed og selvfølgelig en række platte vittigheder, som man indimellem bare ikke kan lade være med at grine af.

Derfor kan det også undre, hvorfor netop denne er kommet direkte ud på video herhjemme og ikke i biografen som de andre film i genren. Ikke at jeg beklager mig – så er der i det mindste plads til mere kvalitet i de mørke sale. Men hvis man kan lide en god gang forudsigelig underholdnng, som man ikke behøver at tænke alt for meget over bagefter, går man ikke helt galt i byen med ”Sorority Boys”.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
http://www.bvifilm.dk.

Titel: Sorority Boys
Original Titel: Sorority Boys
Premieredato: 25. juni 2003
Instruktør: Wallace Wolodarsky
Skuespillere: Barry Watson, Harland Williams, Michael Rosenbaum, Melissa Sagemillar, Heather Matarazzo, Brad Beyer, Tony Denman, Kathryn Stockwood
Spilletid: 90 min.
Selskab: Touchstone Pictures, Buena Vista Home Entertainment, 2002.
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...