Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Star Wars: The Rise of Skywalker

18. december 2019 af Nicolai Olsen

4 stjerner Skriv en kommentar

Star Wars: The Rise of Skywalker billede

Visuel stærk afslutning på Skywalker-sagaen

Da Disney for første gang afslørede, at de havde opkøbt rettighederne til den populære franchise "Star Wars" fortvivlede mange fans og frygtede for fremtiden. Dog kom tvivlen dem til gode og "The Force Awakens" og "The Last Jedi" er iblandt de bedst indtjente film på verdensplan.

Instruktør J.J. Abrams og Lucasfilm går atter sammen, for at føre publikum ud på den sidste episke rejse til en fjern, fjern galakse i afslutningen på Skywalker-sagen.
Et år efter begivenhederne fandt sted i ”The Last Jedi” står hvad der er tilbage af Modstandsbevægelsen over for Den Første Orden – igen.

I denne fortælling kan man forvente episke scener, nostalgiske easter eggs samt visuelle lækkerier. Filmen bærer præg af solidt skuespil, dog uden at nogen skiller sig ud, hvilket kan skyldes at dialogen til tider kan virke lidt ubetydelig og overfladisk.

Når det er sagt formår J.J. Abrams stadig at vække følelser hos publikum i hans skildring af det gode mod det onde ved brug af stærke visuelle elementer og kontraster.

Komponist Williams leverer igen storslået musik til sagaen, der komplimenterer de flotte scener særdeles godt, og som ikke mindst er med til at skabe den rette episke stemning.

J.J. Abrams’ kærlighed til Star Wars er ikke til at overse, i form af et væld af easter eggs og nostalgiske throwbacks til de tidligere episoder. Dette skal dog primært anses som en fan-service i modsætning til at være bærende for fortællingen.

For den gængse biografgænger, er der her tale om en visuelt flot film kombineret med episk musik af Williams. Vante temaer, såsom det gode mod det onde er centralt i filmen, som er noget de fleste kan relatere til. Dog vil mange easter eggs og referencer til tidligere hændelser falde til jorden, såfremt man ikke har set de tidligere episoder i Skywalker-sagaen.

"Star Wars: The Rise of Skywalker" er en episk og visuel flot afslutning på en succesfuld saga. Filmen bærer præg af et fornuftigt skuespil fra deres veletableret ensemble samt at være en af de smukkeste Star Wars film.

Titel: Star Wars: The Rise of Skywalker
Original Titel: Star Wars: The Rise of Skywalker
Premieredato: 18. december 2019
Instruktør: J.J, Abrams
Skuespillere: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E, Grant, Lupita Nyong'o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Billy Dee Williams
Spilletid: 142 min.
Selskab: Lucasfilm Ltd., Bad Robot Productions, Walt Disney Studios Motion Pictures, 2019
Genre: Sci-Fi


banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...