Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Nominerin...
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Druk
Druk billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Supergirl. The Complete Third Season.

11. oktober 2018 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Supergirl. The Complete Third Season. billede

Så er 3 sæson af historien om Supermans kusine Kara Zor-El flyvende. Hendes hverdag i National City trues af et hav af superskurke, og sammen med hendes venner og allierede, må hun atter engang tage kappen på, og bruge de kræfter hun er blevet tildelt. Har man set de 2 første sæsoner, bliver man også nød til at se denne, da den byder på mere af den samme slags ramasjang. Action blandet med drama og intriger.

Efter at Mon-El på tragisk vis er borte bruger Kara Danvers alle sine kræfter på at træde i karakter som Supergirl. En ny fare truer National City, og dette kræver det meste af hendes energi. Skurken PSI er en tyv med psykiske kræfter, der også terrorisere Supergirls hjemby. Han bruger sine mystiske kræfter på at scanne sig ind på folks værste frygt, og derved truer han byens borgere. Alt imens Supergirl bekæmper skurke må Eliza lave en bryllupsfest for Alex og Maggie, hvilket næsten går efter planen. Så mange skurke skal fanges, og så mange tråde skal reddes ud, hvilket gør Kara Danvers til en travl kvinde, også selvom hun er god til at multitaske.

Supergirl er en Amerikansk superheltinde skabt af Otto Binder og Al Plastino for mange år siden, og er efterhånden blevet til en fast del af det store DC superhelte univers. Der er før lavet en Supergirl film, og i 2015 kom så sæson 1 af den stort anlagte serie med Supermans biologiske kusine fra planeten Krypton. For dengang Supermans forældre sendte deres dreng afsted fra deres døende planet, nåede de også at sende hans kusine Kara Zor-El afsted. Desværre blev hendes rumkapsel fanget i en mystisk tidslomme, og da hun endelig ramte jorden var Kal-El for mange år siden vokset op, og havde slået sit navn fast som Superman. Serien om den stærke kvinde fra Krypton blev godt modtaget blandt fans af DC universet, og en 4. sæson rammer Tv her i 2018.

Sæson 3 er egentligt ganske udmærket skruet sammen, selvom ting tit bliver trukket i langdrag, og humoren godt kunne have fået en tak mere opad. DC universet på film fungere slet ikke så godt som Marvel universet på film, men med denne serie beviser de, at der måske er lys i sigte. Selvom de førnævnte omstændigheder trækker ned på den lange bane, så er der stadigvæk enkelte episoder der fungere rigtigt godt. Det hele er yderst velproduceret som Tv-serier for det meste er i dag, og de mange CGI effekter fungere også ganske fint.

Melissa Benoist er god i rollen som Supergirl, og hendes hårdt prøvede tilværelse som kvinde og superhelt på en og samme tid skildres fint. Melissa Benoist kan også opleves I den fremragende film Whiplash og i Patriots Day fra 2016.

Sæson 3 består af 23 afsnit fordelt ud over 4 Blu-Ray skiver.

01: Girl of Steel.
02: Triggers.
03: Far from the Tree.
04: The Faithful.
05: Damage.
06: Midvale.
07: Wake Up.
08: Crisis on Earth-X, Part 1.
09: Reign.
10: Legion of Superheroes.
11: Fort Rozz.
12: For Good.
13: Both Sides Now.
14: Schott Through the Heart.
15: In Search of Lost Time.
16: Of Two Minds.
17: Trinity.
18: Shelter from the Storm.
19: The Fanatical.
20: Dark Side of the Moon.
21: Not Kansas.
22: Make It Reign.
23: Battles Lost and Won.

Ekstramateriale.
Der er masser af spændende ekstramateriale at finde på denne fine Blu-ray udgivelse. Det er blandt andet muligt at se slettede scener, en sjov Gag Reel og 3 helt nye små dokumentarprogrammer om tilblivelsen af serien. Er man fan er dette naturligvis spændende at fordybe sig i.
Lyd og billede både står og lyder godt og lever fuldt op til de kvaliteter, man forlanger af en Blu-ray udgivelse.

Det er muligt at se sæson 3 med Danske, Svenske, Norske, Finske, Hollandske og finske undertekster.

Supergirl. The Complete Third Season er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Supergirl. The Complete Third Season.
Original Titel: Supergirl. The Complete Third Season.
Premieredato: 11. oktober 2018
Instruktør: Andrew Kreisberg, Greg Berlanti.
Skuespillere: Melissa Benoist, Chris Wood, Chyler Leigh, Floriana Lima, Katie McGrath.
Spilletid: 1098 min.
Selskab: 2017
Genre: Action , Adventure , Drama


banner
Overskrift Højre Block
The Defeated
After We Collided
The Silencing
Like a Boss
Druk
Hamilton
Bridgerton
Equinox
Soul
Timmy Taber: Ing...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...