Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Bounty Hunter

25. marts 2010 af Mie Bach

3 stjerner Skriv en kommentar

The Bounty Hunter billede

Forudsigelig action-komedie med charmerende Gerard Butler og skønne Jennifer Aniston.

Efter Nicole og Milow´s skilsmisse, er det gået jævnt ned at bakke for Milow, der har mistet sit job som kriminalassistent, formentlig fordi han har kigget lidt for dybt i flaskerne. Han skylder efterhånden en del penge væk og tjener til dagen ved at være bounty hunter, - dvs. en person, der skal opspore folk, som ikke møder op i retten. Nicole derimod har tjek på tilværelsen som reporter, og mændene flokkes om hende. Det ændrer sig dog drastisk, da Nicole travlt optaget af en ny historie glemmer at møde op i retten, og surprice surprice så bliver det Milow, der bliver sat op opgaven. Han er mildest talt begejstret for at kunne være hende overlegen, og han ser det som en nem opgave. Nicole derimod er ikke helt klar på tanken om fængsel og gør sit bedste for at stikke af fra Milow, mens hun sideløbende forsøger at udrede trådene i den historie, som hun arbejder på. Pludselig bliver Milow hendes mindste problem, og Milow selv kommer ligeledes i sigtekornet.

”Ude af øje ude af sind” beskriver ”The Bounty Hunter” ganske godt, for stor filmkunst er det ikke. Den egner sig godt til en søndag med tømmermænd, hvor man alligevel ikke har de store krav til et meningsfuldt indhold. Der er nogle få fuldtræffere, men man sidder med fornemmelsen af, at man har set det hele før. Det er ligetil underholdning, med bred appel og som evt. vil fungere rigtig godt som en datingfilm, da den både byder på kærlighed og en charmerende Gerard Butler til tøserne og lidt action og smækre Jennifer Aniston til fyrene.

Jennifer Aniston har de sidste år været med i adskillelige kærlighedsfilm herunder ”He´s just not that into you”, ”Marley and Me”, ”The Break Up” og ”Rumor Has It” og det samme gør sig gældende for Gerard Butler, der for nyligt har spillet med i ”The Ugly Truth” og ”P.S. I love you”. De gør det bestemt godt inden for genren, men jeg mildest talt træt af at se Jennifer Aniston i denne type roller. Gerard Butler har tidligere spillet over for hendes ærkefjende nr. 1 Angelina Jolie i ”Tomb Raider”, og jeg syntes bestemt at Jennifer Aniston har potentiale til at markere sig i større roller ligesom Jolie, og roller som rækker ud over de romantiske komedier.

Titel: The Bounty Hunter
Original Titel: The Bounty Hunter
Premieredato: 25. marts 2010
Instruktør: Andy Tennant
Skuespillere: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Kitty Hurley
Spilletid: 110 min.
Selskab: Sony Pictures
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...