Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Confirmation

11. september 2016 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Confirmation billede

Feel-good film om at udnytte sin sidste chance, selvom problemerne står i kø.

Clive Owen (Children Of Men, King Arthur, Closer) spiller den alkoholiserede far Walt. Denne weekend er sidste chance for at bevise at han kan tage vare på sønnen Anthony (Jaeden Lieberher – Midnight Special, St. Vincent). Ellers er det slut med at se noget til Anthony, som så bliver hos sin mor (Maria Bello – Lights Out, A History Of Violence, The 5th Wave) og hendes nye mand (Matthew Modine – En Fremmed Flytter Ind, Full Metal Jacket). Weekenden starter temmelig dårlig, for først bryder Walts bil sammen, så låses han ude af sin lejlighed grunden manglende indbetaling – og så bliver hans elskede værktøjskasse stjålet. Værktøjskassen som Walt skal bruge til sit nye arbejde, og dermed en livline til at kunne forsørge sig selv. Det bliver en meget særlig weekend for Walt og Anthony. Jagten går ind på at genvinde værktøjskassen, og det kræver en indsats som får den religiøst opdragede Anthony til at overskride flere grænser. Dertil kommer kunsten om undervejs at forsikre mor om at alt er i skønneste orden alt imens at far får flere og flere abstinenser i forsøget på at undgå flasker med procenter i.

The Confirmation sælger sig selv på at være en indtagende, rørende og sjove familiefilm. Jeg kunne ikke være mere uenig. Det er i min optik ikke en familiefilm, for det ville kræve at det er ok at børn kigger med. Naturligvis er Jaeden Lieberhers optræden set fra børneøjne, men når handlingen involverer slåskampe, skydevåben, indbrud m.m., så vil jeg nok sætte grænsen. Til gengæld er det en film om at få en familie til at fungere. Med blot et skud i bøssen er det op til Walt at bevare forholdet til Anthony – og det skal ske lige netop i den weekend, hvor alt ramler sammen. Jeg medgiver at The Confirmation er en varm film med hjertet på rette sted, men den kommer heller ikke meget videre end det. Det er ikke en film som vil forblive i dit sind i evigheder, for der findes mange mindst lige så gode alternativer. Dog skal man også huske at nyde en fin film i nuet, og det er The Confirmation for så vidt.

Det er Bob Nelson (Oscar-nomineret for Nebraska) som har skrevet og instrueret The Confirmation. Til at danne ramme om Walt og Anthonys prøvelser har han hentet stærke kræfter i form af Tim Blake Nelson (O Brother Where Art Thou?, Syriana, The Homesman), Robert Forster (Jackie Brown, London Has Fallen, The Descendants), Stephen Tobolowsky (Mississippi Burning, Thelma & Louise, En Ny Dag Truer) og Patton Oswalt (King of Queens, Magnolia, Young Adult) som en selvudnævnt privatdetektiv på stoffer. Filmen er et eftertænksomt værk, men også lige rigeligt trukket på opskriften for sødme og happy ending.

The Confirmation tildeles 3 stjerner. Bonusmateriale forefindes ikke på denne udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: The Confirmation
Original Titel: The Confirmation
Premieredato: 14. juli 2016
Instruktør: Bob Nelson
Skuespillere: Clive Owen, Jaeden Lieberher, Maria Bello, Tim Blake Nelson, Matthew Modine, Stephen Tobolowsky, Robert Forster, Patton Oswalt, Michael Eklund, Ryan Robbins, Spencer Drever
Spilletid: 97 min.
Selskab: Great Point Media, Sapphire Fire, 2015
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Saw X
The Creator
Madeleines Paris
Love Life
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...
RetributionKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...