Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Dukes Of Hazzard.

20. februar 2006 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Dukes Of Hazzard. billede

The Dukes of Hazzard er tilbage. Denne gang tilsat lidt Jackass og hotte Jessica Simpson. Det er drengerøvsunderholdning for alle pengene, når General Lee gir baghjul til politiet.

Igennem 70’erne og 80’erne kørte Tv-serien for fulde gardiner. Og med speederen i bund, kørte The Dukes Of Hazzard sig lige ind i alle drenge og drengerøvshjerter. Nu er den klassiske Tv-serie blevet til en spillefilm anno 2005. Det betyder at der ikke er kommet mindre gas på løjerne, når de to fætre køre om hjørner med politiet i Hazzard County.

De to fætre Bo Duke ( Sean William Scott ) og Luke Duke ( Johnny Knoxville ) køre oplandet rundt og levere deres onkel Jesse’s ( Willie Nelson ) hjemmebrændte sprut, til gud og enhver mand. Alt imens deres Kusine Daisy Duke ( Jessica Simpson ) hjælper til når lokumet brænder på. Og det gør det tit når man hedder Duke til efternavn. Den lokale svindler Hogg ( Burt Reynolds ) er sammen med byens ordenshåndhæver nummer et, Rosco altid på pletten for at sætte de nærmest lovløse fætre bag tremmer.
En dag kommer politiet til Jesses gård hvor de anholder Han for at brygge sprut. De har ikke kunne finde hans rigtige udstyr, og har derfor plantet et i laden, for at få han anholdt, så de kan beslaglægge hans gård, og jorden der høre til. Dette har de også gjort med andre gårde i området, og Bo og Luke finder dette mystisk. De undersøger sagen nærmere og snart finder du ud af at Hogg vil lave deres lille fredelige by om til en stor kulmine. Den eneste mulighed byens borgere har for at redde deres by, er ved at protestere imod fortagenet i retten på en bestemt dag inden middag. Der er bare det ved det, at på lige netop den dag afholdes årets store Hazzard Road rally løb, hvor byens hjemvendte søn, racerkøren Billy Prickett, også skal køre. Altså håber Hogg og hans kumpaner på, at ingen møder op i retten. Men de havde lige overset at Bo og Luke og resten af The Dukes, vil gøre alt for at frede deres lille oase af en Hillbilly by.
Og det kommer ikke til at gå stille for sig. Men speederen trykket næsten igennem bunden af den røde Dodge, der går under navnet general Lee, flyver kuglerne og bilerne igennem luften, alt imens der fyres vittigheder af til højre og venstre. The Dukes are back, og denne gang er det vildere end nogen sinde.

Inden for de første 15 minutter af The Dukes Of Hazzard oplever vi en biljagt, masse af platte vittigheder, et barslagsmål, og labre Jessica Simpson i verdens korteste shorts. Ikke ringe for en film der jo faktisk bare er et remake af en Tv-serie fra de gode gamle dage. Man kommer til at tænke på om den nu kan holde tempoet den næste 11/2 time. Men jo det kan den faktisk. Der er tryk på det klassiske båthorn og de vildeste stunts fra start til slut. Så lig blot de fordomme du evt. kunne ha omkring Sean William Scott og Mr. Knoxville, på hylden og lad dig underholde af denne drengerøvsfræser, der ikke har andet på hjertet end af give dig en god tid.

Den gode gamle Tv-serie har fået tilsat en stor portion Jackass humor og selveste Mr. Jackass ( Knoxville ), gør det faktisk udmærket i selskab med en anden af nutidens største Drengerøve, Mr. Scott. Det hele bliver flot krydret med nogle sjove biroller og lækkert er det bestem at se selveste Burt Reynolds, i en rolle i en filmgenre der klæder man så godt. Også Jessica Simpson gør det som hun er betalt for i hendes rolle som den smækre og labre larve Daisy Dukes.

Som en lille ekstra krydret specialitet, har de fået manden der også var fortæller i den oprindelige Tv-serie, Ritchie Montgomery til på ny at være filmens fortællerstemme. Lidt nostalgi der bestemt får en til at få lyst, til at gense de gamle afsnit.

The Dukes Of Hazzard starter i et højt gear og bevare farten til den sidste flaske hjemmebrændt er drukket op. Det er ægte drengerøvsunderholdning i topklasse. Se den for hvad den er og måske som et startskud til at gense alle 147 afsnit af den gamle Tv-serie. Det er sydstats Hillbilly humor i topklasse.

Ekstramateriale:

Additional Scenes. Både nogle der er klippede og nogle der er ucensurerede.

2 Sets of Bloopers. Både en cencuret og en ucensureret.

The Hazards of Dukes: Go Behind the Scenes.

How to Launch a Muscle Car 175 Feet in 4 Seconds – Om filmens mange vilde bilstunts.

The General Lee Lives – Om den legendariske bil.

Dasiy Dukes: The Short Short Shorts – Lile doko omkring DasiyDuke.

Jesica Simpson: These Boots are Made for Walkin' Musik video.

Trailer til The Dukes of Hazzard.

Samlet karakter for ekstramaterialet må blive 4 ud af 6 mulige. Der er det meste man vil vide omkring tilblivelsen af filmen. Noget om de vilde stuts, noget med de to drengerøve Sean og Johnny og en super Deluxe musikvideo med Jessica Simpson. Der er meget lir imellem, men noget af det er faktisk meget morsomt. Så hvis du ikke er blevet træt af stilen efter du har set filmen så er der mere god underholdning at hente på ekstramaterialet.

Filmen er venligst udlånt af Warner Brothers.

Titel: The Dukes Of Hazzard.
Original Titel: The Dukes Of Hazzard.
Premieredato: 7. februar 2006
Instruktør: Jay Chandrasekhar
Skuespillere: Jessica Simpson, Johnny Knoxville, Sean William Scott, Burt Reynolds, Willie Nelson, Joe Don Barker, Lyndia Carter.
Spilletid: 102 min.
Selskab: Warner Brothers. 2005.
Genre: Humor
Link: http://www.dukesofhazzard.com
Daisy, Bo og Luke Duke. Et destruktivt 3 kløver i bedste Hillbilly stil.
Daisy, Bo og Luke Duke. Et destruktivt 3 kløver i bedste Hillbilly stil.
Den labre Dasiy Duke kan nemt sno de lokale betjente om hendes lillefinger.
Den labre Dasiy Duke kan nemt sno de lokale betjente om hendes lillefinger.
Sådan får man afløb for sine frustrationer når man hedder Bo og Luke Duke.
Sådan får man afløb for sine frustrationer når man hedder Bo og Luke Duke.


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...