Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Livsvidner - Gud...
Livsvidner - Gud, Lever De Enndu? billede

Den, Der Lever S...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Good, The Bad And The Dead

1. november 2016 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar

The Good, The Bad And The Dead billede

Spinkel produktion reddes på målstregen af uigennemskueligt plot...

Brian Barnes (spillet af Johnny Messner) kommer til sig selv i en glohed ørken. Han lider af hukommelsestab, og har ingen anelse om hvordan han er havnet her – blandt 8 døde kroppe, en bil fyldt med kokain og en række tasker indeholdende 3 millioner dollars. En magtfuld narkobaron, en korrupt sherif og en DEA agent blander sig i løjerne, og snart bliver det et spørgsmål om hvem der kan stole på hvem – og det bliver på ingen måde lettere af Brians mangelfulde erindring om hvilke relationer som vil ham det godt eller dårligt. Fanden er så sandelig løs i Laksegade.

The Good, The Bad And The Dead er en lidt pudsigt titel at klaske på 4Got10, som den oprindelige ellers lyder. Der er ikke den store dvælen omkring de forskellige karakterer og deres baggrund til at starte med. Alle synes derimod blot optaget af hver deres interesse i at få fingrene i de mange penge. Det går dog også over stok og sten – i takt med at Brian forsøger at stykke det hele sammen. Ingen ved før de sidste 3 minutter hvem der ender med at kunne sætte det samlede beløb ind på sin konto. Der gøres dog en del for indirekte at præsentere de primære figurer, som ved hjælp af små introskilte lige karikeres for fuld kliché. Og bedre bliver det ikke når man begynder at nærstudere det som ved første øjekast skulle ligne nogle ambitiøse gunfights etableret i slow motion. Der er simpelthen ikke sammenhæng i hvornår kuglerne forlader kammeret og hvornår de havner i modstanderen. Der er også en række skydevinkler som er skævere end skævt, hvilket virker både temmelig forhastet og amatøragtigt. Dertil kommer en række mystiske ansigtsudtryk og irrationelle handlinger og en forkastelig dårlig dialog/replikbehandling. Det er simpelthen under niveau.

Mange vil jo så sige – ”jamen, det er jo blevet præmissen for at se en Dolph Lundgren-film nu om stunder”. Ja måske. Det er længe siden at han var toppen af kransekagen som actionstjerne på linje med Jean Claude Van Damme og alle de andre. Her spiller han sammen med Danny Trejo, som ellers klarede sig rigtig godt seneste i franchises som Bad Ass og Machete. Der er dog bare alt for lidt for de to at samle op i filmen her, som blot varer 1 time og 17 minutter i reel spilletid. Ret hurtigt kobles hjernen fra, da man opdager at plottet er set tusind gange før til en meget mere udførlig oplevelse. Dog er der visse dele charme og lethed over The Good, The Bad And The Dead, som gør at man alligevel ikke keder sig bravt. Det er nemlig i sidste ende slet ikke åbenlyst hvem der er helte og skurke og i hvilken rækkefølge vores karakterer må lade livet. Dette holder lige røven i vandskorpen for Dolph og co., der dermed undgår den totale blamage.

The Good, The Bad And The Dead får 2 stjerner herfra.

Ekstramaterialet består af trailershow og slideshow.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Another World Entertainment.

Titel: The Good, The Bad And The Dead
Original Titel: 4Got10
Premieredato: 11. august 2016
Instruktør: Timothy Woodward Jr.
Skuespillere: Dolph Lundgren, Danny Trejo, Johnny Messner, Vivica Fox, Michael Paré, John Laughlin, Angell Conwell, Natassia Malthe
Spilletid: 81 min.
Selskab: Status Media, Puppy Entertainment, 2015
Genre: Action , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Brænd alle mine ...
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The InspectionKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...