Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Fabelmans
The Fabelmans billede

John Wick: Chapt...
Den, Der Lever S...
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

The Hot Chick (VHS)

13. november 2003 af Aino Bredtved

5 stjerner Skriv en kommentar

The Hot Chick (VHS) billede

Totalt ”grineren”! Tootsie go home!

Lad mig sige det med det samme – Roy Schneider er hylende morsom, faktisk dækker kun det engelske ord HILARIOUS! Gør dig klar til et grineflip på størrelse med Rundetårn – hvis du altså er til Adam Sandler-komik.

Der var engang en meget smuk prinsesse i det gamle Abessinien, der stod for at skulle giftes med kongen - et giftemål hun slet ikke ønskede. Heldigvis havde hun et par øreringe, der gjorde, at man kunne bytte krop med andre, hvilket hun gjorde – hun byttede simpelthen krop med en slavepige og undgik dermed ægteskabet.

I nutidens USA (hvor ellers?) møder vi en meget køn ung kvinde, cheerleaderen Jessica Spencer (Rachel McAdams), der desværre er noget af en ”bitch”, hun er modbydelig og særdeles ondskabsfuld mod andre knap så tjekkede typer. Hun har sit lille slæng af hengivne veninder, der følger hende i tykt og tyndt, også selvom de godt kan se hvor afskyelig hun er mod andre. Hun får altid hvad hun vil have, uanset hvordan skal det nok lykkes hende. Hun ombytter et vaskeægte artefakt fra en afrikansk forretning, med et par billige øreringe da ejeren nægter at sælge dem til hende.

Pigerne cruiser videre og kommer til en benzintank, som den usle småskurk Clive Maxtone (Roy Schneider) netop har røvet. For ikke at vække opmærksomhed indvilliger han modstræbende i, at fylde bilen op – mest fordi tankpasseren ligger bagbundet i butikken.
Da pigerne er kørt finder han en smuk ørering, som han tager med. Vel hjemme sidder han og gennemgår sit udbytte, han opdager igen øreringen og tager den på.

Næste morgen da begge vågner, har de byttet krop – prøv lige at forklare den for familien…
Nu begynder løjerne virkelig at tage fat. Det er nok sjovere for Maxtone, at få en smækker kvindekrop forærende, end det er for en køn ung kvinde at vågne op i en 35-årig, skummel types krop.

Jessica/Maxtone, herefter kaldet ”Spence” for nemheds skyld, må flygte fra sit eget hjem, familien vil da aldrig tro det, hvis ”han” fortalte dem, at ”han” i virkeligheden er deres datter. Mod forventning lykkes det Spence, at overbevise veninden April (Anna Faris) om, at han i virkeligheden er Jessica. Jessicas rigtige krop er imidlertid forsvundet – dog hærger en smuk amazone byens gyder, mænd bliver narret, bestjålet og gennemtævet. Spence prøver også at overbevise Jessicas lækre hug af en kæreste om, at han rent faktisk er hende, men det lykkes ikke og Jessica (Spence) må stiltiende se til, at hendes værste konkurrent begynder at vise interesse for hendes kæreste.

Adam Sandler bl.a. kendt for Waterboy, Little Nicky, Big Daddy og Golfbanens skræk er executive producer på filmen og spiller også med som en ”småskæv” rastafari, der kan finde utallige steder at gemme pot. Han befinder sig af en eller anden grund i den afrikanske butik, med trommer og dreadlocks, eller skulle man sige ”tread-locks”?

En af veninderne, kaldet Ling-Ling (Maritza Murray), som er halv koreaner og halv afro-amerikaner har en meget påtrængende, og hysterisk morsom mor (Jodi Long), der dukker op de underligste steder, og siger de mærkeligste ting.

I en scene, der foregår i en bar, skal Spence for første gang tisse som mand på et offentligt sted og hold da op, hvor er det bare GRINER´N.

Alt sættes ind på at finde Jessicas rigtige krop og få sat en ørering i øret på hver af de to, ifølge råd fra en veninde, der dyrker sort magi. April forelsker i Spence, og Jessicas krop alias Maxtone skovler penge ind. Resten må du selv se – invitér vennerne, fly nogle popcorn i microen, smæk stængerne op i fifaen og overgiv dig - i latterens navn.

Roy Schneider spiller helt fantastisk som hhv. Jessica og Maxtone – sjældent har jeg set noget sjovere – manden er helt forrygende! Han er kendt fra en del film efterhånden, han har været med i alle Sandlers film og før det var han med i bl.a. Demolition Man og Judge Dredd med Sylvester Stallone.

Rachel McAdams er endnu et forholdsvist ubeskrevet blad herhjemme, men det er nok kun et spørgsmål om tid førend hun slår igennem.
April spilles af Anna Faris – nok bedre kendt fra Scary movie, hun spiller virkelig godt!

Alt i alt en virkelig sjov film, som man stadig griner af længe efter den er slut.
Jeg forstår ikke, hvorfor den blev pillet af plakaten, inden den overhovedet kom i biografen!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: The Hot Chick
Original Titel: The Hot Chick
Premieredato: 19. november 2003
Instruktør: Tom Brady
Skuespillere: Roy Schneide, Anne Faris, Rachel McAdams m.fl
Spilletid: 100 min.
Selskab: Touchstone Pictures, Buena Vista Home Entertainment, 2002
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...