Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Last Stand

7. marts 2013 af Michelle Luna Bordig

2 stjerner Skriv en kommentar

The Last Stand billede

Bondepanseren skal fange psykopaten i batmobilen

Sherif Owens (Arnold Schwarzenegger) har forladt sit job i LA og er nu flyttet til den kedelige grænseby, Summerton Junction. Samtidig har den eftersøgte narkobaron, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), lige organiseret sin egen flugt fra en bevogtet FBI fangetransportsvogn.

Cortez får hjælp af en gruppe lejesoldater, der styres af Burrell (Peter Stormare), og dermed begynder anden del af Cortez’ flugt mod den mexicanske grænse i hans specialtunet Corvette ZR1 og med et gidsel på sædet. Cortez’ rute vil føre ham lige igennem Summerton Junction, hvor specialtropper, ledet af FBI agent John Bannister (Forest Whitaker), står klar til at stoppe ham en gang for alle inden han forsvinder over grænsen for altid. Til at starte med er Sherif Owens modvillig i at deltage i denne sag, men det viser sig, at det kun er Owens og hans folk, der er i stand til at stoppe Cortez . Og så begynder det store action brag.

The Last Stand bruger meget lang tid på at komme i gang. Det første lange stykke tid bliver brugt på at sætte os hundrede procent ind i historien, og alt bliver skåret ud i pap så man ikke kan være i tvivl om noget. Det er meget langtrukkent, kedeligt og irriterende! Det hele afbrydes lige pludselig af en hæsblæsende skydescene, der bebuder et meget stort skift. The Last Stand ændrer tempoet og pludselig sidder man og vidner en klassisk actionfilm mellem de gode og de onde.

Der er dog intet nyt eller originalt ved dette action. Scenerne bygges op på traditional vis på tagrygge eller shot-off bag biler, uskyldige bliver skudt, og den klassiske western stand-off, hvor den onde og den gode står ansigt til ansigt overfor hinanden og kigger hinanden dybt i øjnene indtil den ene trækker først.

Det eneste positive ved The Last Stand er de små periodevise sjove momenter og komiske replikker, der kan fremkalde grineflip. Men der er alt for få sjove øjeblikke, som kunne have gjort filmen langt mere interessant. I sidste ende er det bare en klassisk actionfilm, som ikke bidrager noget nyt.

Tilbagevendende Arnold Schwarzenegger (The Terminator) har annonceret, at han kommer til at medvirke i flere film de næste par år. Det kan kun gå op ad efter The Last Stand.

Titel: The Last Stand
Original Titel: The Last Stand
Premieredato: 7. marts 2013
Instruktør: Kim Jee-Woon
Skuespillere: Arnold Scharzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Luis Guzman, Peter Stormare
Spilletid: 107 min.
Selskab: Nordisk Film, 2013
Genre: Action
Link: http://www.thelaststandfilm.com/
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...