Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Miracle Club

12. oktober 2023 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

The Miracle Club billede

Et meget rutineret og stjernespækket skuespilshold kan desværre ikke leverer mirakler i filmen ”The Miracle Club”

Hvis man ser Maggie Smith, Kathy Bates og Laura Linney på samme rolleliste siger man pænt ja tak. De er alle fantastiske skuespillere, som har høstet stor ros i tidernes løb. Desværre er deres seneste film ”The Miracle Club” nok ikke karrierens højdepunkt, men blot simpel underholdning til en ordinær tirsdag aften.

Vi befinder os i Dublin i 1967. De tre kvinder ( Kathy Bates, Maggie Smith og Agnes O’ Casey) har aldrig været udenfor hjemlandet, men bliver pludselig vinder de en rejse til Lourdes i Frankrig, som også er kendt som miraklernes by. Da Chrissie ( Laura Linney) pludselig dukker op, beslutter hun sig for at tage med på turen, også selvom hun ikke har set sin mors veninder, siden hun forlod Irland som teenager. Derfor bliver det en personlighed tur for dem alle.

Der er ikke en finger at sætte på skuespillet i filmen. Kathy Bates er herlig som irsk kvinde og den rutinerede Maggie Smith viser, at hun fortsat kan medvirke i film til trods for hendes alder. Det er sådan set også forfriskende at se en film, hvor botex og alder ikke er sat i første prioritet, og filmen skammer sig hverken ikke over kvindernes alder eller deres levestil.

Når alt er sagt, så er der hverken meget drama eller humor forbundet med historien. Ud fra diverse trailers virker det til, at der er lagt op til et vaskeægte sukkersødt drama. Dog er dramaet ikke større end forventet, og selvom der er lidt humor igennem filmens forløb, er det desværre ikke nok til at håbe på mirakler.

Selvom filmen handler om accept, og at mirakler sagtens kan opstå i blandt sine nærmeste, så er filmen ikke fri for sine klichéer. Et godt budskab, som sagtens kunne have været fortalt bedre, hvis manuskriptet havde været mere engageret og interessant.

”The Miracle Club” har tre fantastiske skuespillere i hovedrollerne, men dette kan desværre ikke redde filmen. Der skal simpelthen flere mirakler til. Filmens handling er meget tyndt og forudsigeligt, og giver ikke mulighed for nogle overraskelser eller drama. Det er ærgerligt, nu hvor stjernerne skinner igennem.

Titel: The Miracle Club
Original Titel: The Miracle Club
Premieredato: 12. oktober 2023
Instruktør: Thaddeus O'Sullivan
Skuespillere: Laura Linney, Kathy Bates, Maggie Smith, Stephen Rea, Agnes O'Casey
Spilletid: 90 min.
Selskab: Zephyr Films, Scanbox, 2023
Genre: Drama , Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...