Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

John Wick: Chapt...
John Wick: Chapter 4 billede

Den, Der Lever S...
The Fabelmans
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Quiet Ones.

18. januar 2015 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Quiet Ones. billede

Det legendariske filmselskab Hammer Films står bag denne nye gyser, der trods mange muligheder skuffer en smule hen af vejen. De gode gys er en mangelvare, men til gengæld levere Jared Harris som altid en solid præstation.

En kontroversiel professor (Jared Harris) har uden for London sat et stort projekt i gang. Sammen med en lille flok studerende vil han bevise, at Poltergeists og dæmoner der besætter folk, ikke er overnaturlige fænomener, men noget der opstår fra den menneskelige psyke. Hans forsøgs person er den unge selvskadende pige Jane Harper, som han er tiltrukket af på flere måder. Han hyrer den unge kameramand Brian, til at lave en dokumentarfilm, om de eksperimenter de gennemfører. Men snart går tingene ikke helt som forventet, og da Jane Harpers baggrund klarlægges, bliver alle klar over, at deres flirten med det paranormale pludselig er blevet en leg med døden.

Historien er løst baseret på en rigtig historie om et paranormalt forsøg ”The Philip Experiment” der blev gennemført i Toronto i 1972. Stilen er også delvist dokumentarisk da flere af scenerne opleves igennem den unge kameramands optagelser. Så flere lange pasager i filmen lugter lidt af den populære found footage genre. Er man fan af denne genre, vil det sikkert falde i god smag, imens det for andre nok vil virke en anelse forstyrrende.

Det er det legendariske engelske filmselvskab Hammer Film der har produceret The Quiet Ones, og det er spændende at se, at det solide selvskab stadigvæk kan producere film i horror genren.

Der er ikke meget nyt under solen i historien om den besatte pige, der bliver underkastet utallige undersøgelser. Selvom effekter og de mange fine setups fungere ok, så bliver det desværre aldrig rigtigt spændende, da man næsten ved hvad det hele vil ende med, lige fra første scene. Heldigvis spiller Jared Harris som altid enestående og alene hans præstation gør den værd at se.

Der er ikke noget ekstramateriale der relatere til filmen på denne udgivelse. Det er blot muligt at se en håndfuld trailers for andre udgivelser fra samme selvskab.

The Quiet Ones er vist i sit oprindelige format og lyden er Dolby Digital 5.1 og DTS. Det er muligt at se filmen med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: The Quiet Ones.
Original Titel: The Quiet Ones.
Premieredato: 18. januar 2015
Instruktør: John Pogue.
Skuespillere: Jared Harris, Sam Clanflin, Olivia Cooke, Erin Richards.
Spilletid: 98 min.
Selskab: 2014
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...