Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Uffe Holm Show 2

22. november 2005 af Jesper Poulsen

6 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Uffe Holm Show 2 billede

Manden med de slemme gloser er tilbage. Og sikke et show!! Hvis det første var et hit, må dette være et monsterhit...

Som inkarneret stand-up-comedy fan, var det ikke svært at give sig i kast med The Uffe Holm Show 2. Dels fordi jeg har overværet det live, da turnéen gik landet over, dels fordi det første Uffe Holm Show var i topklasse og sidst men ikke mindst fordi Uffe Holm har skabt sin egen niche i en branche som, på visse områder, har det med at kopiere fra hinanden. Måske skulle man for intetanende lige advare om at Uffe Holm ikke er den mest samfundssatiriske fyr der findes på markedet. Langt hen ad vejen har han nemlig meget mere travlt med emner som normalt bor til leje i underbukserne!!!

Som selvudnævnt "Champ" kaster han sig rundt på scenen i et forrygende tempo, hvor intet emne er for saftigt til at stryge det mod hårene. Kongehuset, pensionister i trafikken og Nik og Jay mærker det glatte lag, når Uffe spinder en knytnæve af en sløjfe omkring deres virke, og som nævnt gerne med en lettere anstødelig pointe.

Uffe Holms show er dybt originalt i forhold til hvad markedet ellers spytter ud for tiden. Energifyldt og ofte grænseoverskridende... Men netop sidstnævnte er vel i bund og grund årsagen til at dette show har suget hele 15.000 publikummer til hans show, da det rullede på landevejene. Folk elsker ham for det til tider nederdrægtige potentiale hans fortællinger munder ud i. Det er tydeligt for enhver at folk lader Uffe klare det behov som man ofte selv kan føle brænde indeni, men som det offentlige rum ikke tillader. Derfor er Uffe Holm skræddersyet til den danske humor, som ofte udfolder sig bedst i lukkede kredse. Derfor: Hører man til dem som synes at prut er et bandeord, ja så bør man nok ikke sætte sig ned til et show med den løsslupne bandit.

Man bliver ført vidt omkring i alverdens emner i de godt 80 minutter og "Champen" fastholder på magisk vis sit publikum med sin utrættelige mimik og vekslende stemmeføring. Endnu engang beviser Uffe at scenen er hans andet hjem, og jeg skal personligt nok tage mig af den der forsøger at trække Uffe ned derfra. Dommen må derfor være klar. Dette er et af de absolut bedste shows jeg har set i genren, hvis jeg bladrer hukommelsen tilbage gennem de sidste 25 dvd-udgivelser af denne art.

Skiven rummer også lidt godbidder i form af lidt ekstra materiale. Instruktør Tomas Villum Jensen laver bl.a. et lille interview med Uffe lidt tid inden turnéen skal afvikles, for lige at høre om han er klar og om materialet er finpudset. Du kan også se et par udvalgte klip, som ikke kom med i den endelige selektion. Se blandt andet Uffe kaste sig over et par Bonni-piger blandt publikum som han insisterende gerne vil have med hjem. Nogle husker måske også at Uffe fik en sag på halsen efter en joke omkring Jesus's tilbøjeligheder efter genopstandelsen. Uffe har indspillet en joke, hvor han gerne vil sige undskyld til den forurettede kristne kvinde i form af en flaske god rødvin. Nu er der så bare det ved det, at selveste Lars Hjortshøj spiller kvinden, og så kræver det ikke så meget fri fantasi fra tilskueren at regne ud at vi ender ud i noget som kunne være taget ud fra datidens "Mandrilaftalen". Men sjovt er det...

På alle måder en anbefalelsesværdig dvd til en mørk aften med hang til at få rørt lattermusklerne med mindre du er Amin Jensen eller Anne fra MGP...

DVDen er venligst stillet til rådighed af
Universal Music Danmark.

Titel: The Uffe Holm Show 2
Original Titel: The Uffe Holm Show 2
Premieredato: 31. oktober 2005
Instruktør: Tomas Villum Jensen
Skuespillere: Uffe Holm
Spilletid: 81 min.
Selskab: Universal, 2005
Genre: Humor
Link: http://www.uffeholm.dk




banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...